#EuropeCalls Europa Creativa MEDIA - Desenvolupament de projectes. Aspectes tècnics i bones pràctiques (conté vídeos)

El proper divendres 27 de gener de 2017 tindrà lloc una nova sessió #EuropeCalls sobre l'ajut al desenvolupament de projectes del subprograma Europa Creativa MEDIA. La sessió, que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, BCN), se centrarà tant en els aspectes tècnics com en les bones pràctiques. Inscripcions obertes a través d'aquest enllaç.

L’objectiu del taller és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al Desenvolupament de Projectes. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes. La sessió incidirà sobre la nova convocatòria de suport al desenvolupament de projectes del subprograma MEDIA d’Europa Creativa, i es farà especial èmfasi als canvis respecte a la convocatòria anterior.

Aquesta jornada s'adreça a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Subprograma MEDIA.

Aquesta sessió tindrà lloc a la sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, BCN), de 9:45h a 12:30h. 

PROGRAMA

09.45h  - 10.00h. 

Registre inscrits

10.00h - 10.15h. 

Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h – 10.45h.

Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari en anteriors convocatòries d’ajut al desenvolupament de projectes individuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa.

  • El projecte de documental In the same boat (dirigit per Rudy Gnutti i produït per Pere Portabella - Films 59, Nao CInematogràfica, S.L. i Ancora Musica, S.L.) va ser seleccionat l’any 2014 en la convocatòria de suport al desenvolupament  i va rebre 25.000 euros dela Comissió Europea.

10.45h – 11.45h.

Presentació de la línia de suport al Desenvolupament Projectes Individuals, tot incidint especialment en els canvis respecte a la convocatòria anterior.

  • Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.45h - 12.15h

Precs i preguntes

12.15h - 12.30h

Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro

Podeu descarregar-vos aquí la presentació d'Àlex Navarro sobre la convocatòria de suport al desenvolupament de projectes.

Més informació sobre els casos pràctics presentats.

Visioneu aquí els vídeos de la jornada:

1a part: Casos pràctics

2a part: Casos pràctics

3a part: Novetats i aspectes tècnics de la convocatòria

Desenvolupament/Producció, Animació, Documental, Suport als productors, Conferència, Ficció, Jornada, #EuropeCalls, Desenvolupament de projectes (Single Action i Slate Funding)
Divendres 27 de gener de 2017

Més informació.