EuropeCalls – EUROPA CREATIVA MEDIA. Desenvolupament de projectes

L’OBJECTIU DEL TALLER és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al Desenvolupament de Projectes. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes. La sessió incidirà sobre la nova convocatòria de suport al desenvolupament de projectes del subprograma MEDIA d’Europa Creativa, que es publicarà properament, i es farà especial èmfasi als canvis respecte a la convocatòria anterior.

UNA JORNADA ADREÇADA A les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Subprograma MEDIA.

LLOC: Sala d’Actes de l’Arts Santa Mònica, La Rambla, 7, 08002 Barcelona.

PROGRAMA

09.45h  - 10.00h. Registre inscrits

10.00h - 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h – 10.45h. Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari en l’anterior convocatòria d’ajut al desenvolupament de projectes individuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa.

  • Tono Folguera i/o Sergi Moreno, de Lastor Media, com a beneficiaris en el segon termini de la convocatòria d’Europa Creativa MEDIA 2015 d’ajut al desenvolupament de projectes, amb el projecte de ficció Don’t fuck around with love, que va rebre 50.000 euros dela Comissió Europea. Faran també una valoració de la seva trajectòria amb MEDIA al llarg dels anys.

10.45h – 11.45h. Presentació de la línia de suport al Desenvolupament Projectes Individuals, tot incidint especialment en els canvis respecte a la convocatòria anterior.

  •  Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.45h - 12.15h. Precs i preguntes

12.15h - 12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

Descarregueu-vos la presentació d'Àlex Navarro sobre la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport al desenvolupament de projectes individuals.

 

També podeu consultar els vídeos de la sessió:

Benvinguda i presentació de la jornada 


 

Exemple de bona pràctica 

 

Presentació de la línia de suport al Desenvolupament Projectes Individuals


Desenvolupament/Producció, Animació, Documental, Suport als productors, Ficció, Jornada, #EuropeCalls, Desenvolupament de projectes (Single Action i Slate Funding), Europa Creativa
Divendres 23 de setembre de 2016