#EuropeCalls Europa Creativa – Oportunitats de finançament del Programa Horizon 2020 per a les empreses culturals i creatives

L'objectiu de la jornada és incentivar i fomentar la participació de les empreses culturals i creatives en el Programa Horizon 2020 de la Unió Europea. 

Horizon 2020 és el programa de finançament per a la investigació i la innovació per al període 2014-2020 que ofereix la Unió Europea. És un programa emblemàtic de la UE l’objectiu del qual és garantir la competitivitat global d’Europa. Es focalitza en tres punts: aconseguir el creixement econòmic i la creació d’ocupació; fer-ho a través de la investigació i la innovació; i que els projectes tinguin impacte social. Horizon 2020 es fa extensiu a totes les àrees que siguin susceptibles de presentar projectes d’innovació, transnacionals, que utilitzin les TIC i que tinguin un impacte positiu a la societat. Existeixen convocatòries específiques en l’àmbit de les indústries culturals i creatives (ICC). Aquestes s’inclouen dins del “Lideratge industrial” i els “Reptes Socials”.

La jornada s'adreça a les empreses culturals i creatives susceptibles de presentar projectes d’innovació, transnacionals, que utilitzin les TIC i que tinguin un impacte positiu en la societat. 

La sessió tindrà lloc el proper dimecres 30 de novembre de 2016, de les 9.45h a les 13h a l'Aula Europa de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90).

 

Podeu descarregar-vos les presentacions de la jornada en format pdf:

 

Ja podeu consultar els vídeos de la jornada:

Benvinguda institucional / Presentació de la jornada / Presentació del Programa Horizon 2020 (Aïda Díaz)

 

Projecte Audio Commons Initiative (Xavier Serra) / Barcelona Supercomputing Center (Artur García) / Avaluació de Propostes d’H2020 (Esther Oliver)

Noves Tecnologies, Suport a les noves tecnologies, Jornada, #EuropeCalls, Europa Creativa, Europa Creativa Cultura, Horizon 2020
Dimecres 30 de novembre de 2016

Més informació.