#EuropeCalls Jornada Professional: Recursos del subprograma MEDIA per al sector de l'animació

El proper 25 de febrer de 2016 tindrà lloc a la sala 2 del Teatre de la Llotja de Lleida la sessió #EuropeCalls – Jornada Professional: Recursos del subprograma MEDIA per al sector de l’animació, en el marc de la 20a edició de l’Animac – Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya – Lleida. Inscripcions obertes a través d’aquest enllaç.

La jornada consistirà en una presentació d’iniciatives de formació i suport a les produccions d’animació que s’ofereixen des del Programa Europa Creativa MEDIA. Per a aquesta jornada comptarem amb la presència de:

PROGRAMA:

16:00 – 16:15           Registre d’inscrits i presentació de la jornada, a càrrec d’Àlex Navarro, Coordinador d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

16:15 – 17:00           Presentació del programa Europa Creativa - MEDIA en relació a l’animació: repàs a tota la cadena de valor, des de la formació al desenvolupament i la distribució, passant pels festivals d’animació europeus i els mercats del sector. A càrrec d’Àlex Navarro.

17:00 – 17:45          La distribució de l’animació a Europa - El cas de Superights. A càrrec de Morgann Favennec, Directora General de Superights, la divisió de vendes internacionals de Superprod.

17:45 – 18:30           Mercats i esdeveniments estratègics pel sector de l’animació - El cas de Cartoon Springboard, destinat a Nous Talents, i de Cartoon 360, per projectes transmedia. A càrrec de Yolanda Alonso, Directora de Cartoon Masters i Cartoon Connections.

La sessió es desenvoluparà en català, castellà i anglès. No hi haurà traducció simultània.

Presentació de l'Àlex Navarro - Recursos del subprograma MEDIA per al sector de l'animació

Presentació de Yolanda Alonso - Cartoon 360 i Cartoon Springboard.

Presentació de Morgann Favennec - Superights

Vídeos:

Recursos MEDIA per al sector de l'animació, a càrrec d'Àlex Navarro:

El cas de Cartoon Masters i Cartoon Connections, a càrrec de Yolanda Alonso:


La distribució de l’animació a Europa - El cas de Superights, a càrrec de Morgann Favennec:

Tancament de la sessió i torn obert de preguntes:

Tècniques d'escriptura de guió, Desenvolupament/Producció, Màrqueting, distribució i exhibició, Animació, Noves Tecnologies, Festivals, Jornada, #EuropeCalls, Accés a Mercats
Dijous 25 de febrer de 2015

http://www.europacreativamedia.cat/comunicacio/noticies_media/det-europecalls_jornada_professional_recursos_del_subprograma_media_per_al_sector_de_lanimacio_i205594