#EuropeCalls Subprograma Cultura - Suport als projectes de traducció literària. Aspectes tècnics i bones pràctiques

Dijous 31 de març, l’Oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya organitza, en col·laboració amb l'oficina Europa Creativa Cultura, una sessió informativa sobre la nova convocatòria de suport als Projectes de Traducció Literària del Programa Europa Creativa Cultura.     

L'objectiu d'aquesta jornada, que tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica de Barcelona, en el marc de les sessions #EuropeCalls, és incentivar i fomentar la participació del sector editorial català en la convocatòria de suport als Projectes de Traducció Literària del Programa Europa Creativa Cultura, tot informant-los de les principals novetats i ajudant-los a resoldre possibles dubtes.

La sessió s’adreça exclusivament a les editorials interessades en conèixer aquesta línia d’ajuts destinades a finançar la traducció i promoció d’obres de ficció europees (novel·la, còmic, conte, poesia, teatre, literatura infantil, etc.) d’alt valor literari.

PROGRAMA

9.45h  - 10.00h. Registre inscrits.

10.00h - 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador de l’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, i de Joaquim Bejarano, director de l’Àrea del Llibre de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

10.15h - 11.15h. Presentació de la línia de suport als Projectes de traducció literària del Subprograma Cultura del Programa Europa Creativa:

  • Estructura i principis generals.
  • Aspectes tècnics i novetats de la convocatòria.
  • Balanç dels resultats de la convocatòria anterior.

Augusto Paramio, responsable de l’oficina Europa Creativa Cultura per Espanya i Conseller Tècnic de la Subdirecció General de Cooperació Cultural amb les Comunitats Autònomes del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

11.15h - 11.30h. Precs i preguntes.

11.30h - 12.00h.  Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari en la convocatòria 2014 de suport als projectes de traducció literària.

Laura Huerga, fundadora i editora de Rayo Verde Editorial.

12.00h - 12.15h. Precs i preguntes.

12.15h - 12.30h. Conclusions finals i cloenda de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro. 

 

Ja us podeu descarregar la presentació d'Augusto Paramio sobre la convocatòria Europa Creativa Cultura - Projectes de Traducció Literària.

Consulteu els vídeos de la jornada:

Vídeo 1: Presentació de la jornada i primera part de la intervenció d'Augusto Paramio, que va explicar la convocatòria de suport als Projectes de Traducció Literària.

Vídeo 2: Segona part de la intervenció d'Augusto Paramio sobre la convocatòria i preguntes dels assistents.

Vídeo 3: Intervenció de Laura Huerda, fundadora i editora de Raig Verd Editorial

Jornada, #EuropeCalls, Suport als projectes de Traducció Literària, Europa Creativa Cultura
31 de març de 2016