Jornada InterdocsBarcelona (novetat: vídeos!)

Ja us podeu inscriure a la 4ª edició de la jornada InterdocsBarcelona, que se celebrarà el proper dimecres 25 de maig, de 9h a 17h, al Teatre del CCCB. Aquesta és una iniciativa del DocsBarcelona amb el suport d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

L’acte consisteix en una trobada professional dedicada a la reflexió, comprensió, divulgació, creació, finançament i exhibició del documental interactiu, a través de diverses conferències. Durant la jornada hi haurà ponències sobre la creació i la narració transmèdia i estudis de cas significatius, d’àmbit internacional. També es presentaran projectes, experiències i iniciatives d’àmbit espanyol.

Conversem amb el públic sobre les produccions interactives, a càrrec d’Émilie Bessard, d’ARTE France

ANGLÈS:

CASTELLÀ:

Offshore: un experiment interactiu amb petroli extrem, a càrrec de Brenda Longfellow, de Cork University i Mike Robbins, d’Helios Desigh Labs

ANGLÈS:

 

CASTELLÀ:

Feedback amb el públic, amb Liz Rosenthal, David Dufresne, Anita Hugi, Émilie Bessard i Brenda Longfellow

ANGLÈS:


CASTELLÀ:

 

Calidoscopi Llatinoamericà d’històries transmèdia de no ficció, a càrrec de Fernando Irrigaría (Mujeres en venta, Desiguales)

 ANGLÈS:

CASTELLÀ:

El Newsgame com a recurs periodístic: Beyond the paradise, a càrrc d’Angelo Attanasio & Carlos Ruiz

ANGLÈS:

CASTELLÀ:

L’aposta de TV3 pel documental interactiu, a càrrec de Ferran Clavell, de Televisió de Catalunya (Orgull de Baix)

ANGLÈS:

CASTELLÀ:

Estudi de cas sobre la campanya Seguir com vida amb Metges Sense Fronteres, a càrrec d’Amaia Esparza (MSF) i Joan Guash (EGM Laboratoris Color)

ANGLÈS:

CASTELLÀ:

Realitat virtual & Realitat immersiva amb EGM i Antaviana Films, a càrrec de Joan Guash, d’EGM Laboratoris Color i Bernat Aragonés, d’Antaviana Films

ANGLÈS:

CASTELLÀ:

Per motius aliens a la nostra voluntat no podem oferir-vos els vídeos de la primera part de la jornada, abans del Coffee Break. Disculpeu les molèsties.

 

Documental, Noves Tecnologies, Conferència, Jornada, Pitching
25 de maig de 2016

Més informació.