Jornada Oportunitats per als productors catalans al Production Finance Market de Londres

Catalan Films & TV, l’Oficina d’Europa Creativa Media Desk – Catalunya i l’Àrea de l’Audiovisual de l’ICEC, organitzen una sessió informativa sobre el Production Finance Market i Micro Market,les línies principals dels mercats i com presentar projectes i criteris de selecció d’aquests. El Production Finance Market es celebrarà a Londres a l'octubre i consisteix en dos dies de reunions en format “speed-dating”. El mercat es troba en la seva onzena edició i està associat al BFI London Film Festival. Els mateixos dies es celebra també el Micro Market; de format similar a l’anterior però enfocat a projectes de pressupost més reduït.

El Production Finance Market es celebrarà a Londres a l'octubre i consisteix en dos dies de reunions en format “speed-dating”. El mercat es troba en la seva onzena edició i està associat al BFI London Film Festival. Els mateixos dies es celebra també el Micro Market; de format similar a l’anterior però enfocat a projectes de pressupost més reduït.

Encoratgem a tots aquells productors que es van presentar a la convocatòria de desenvolupament de projectes de l’ICEC o de MEDIA, tant els seleccionats com els no seleccionats, a assistir a la sessió, en la que s'explicaran les oportunitats que aquests dos esdeveniments poden oferir als productors catalans. La jornada es dividirà en dues parts: d'una banda, Helena Mackenzie, de Film London, farà una presentació del London Finance Market; després donarà pas a dos estudis de cas. 

Programa de la jornada

09.45h  - 10.00h. Registre inscrits
10.00h - 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.
10.15h – 11.00h. Presentació del London Finance Market i Micro Market per part d’Helena Mackenzie, cap d'inversions exteriors i desenvolupament de negocis a Film London.
11.00h – 11.45h. Case-studies de Valérie Delpierre, d’Inicia Films, que va participar l'any passat al minimarket. I de Sergi Moreno, de Lastor Media, que ens explicarà com organitzar una coproducció amb Gran Bretanya, el rodatge a Londres i el funcionament del tax rebate anglès. 
11.45h - 12.15h. Precs i preguntes
12.15h - 12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro

Podeu descarregar-vos la presentació aquí. Properament estaran disponibles els vídeos de la jornada.

Podeu visionar aquí els vídeos de la jornada:

Introducció de la jornada per part d'Àlex Navarro, coordinador d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i presentació del London Finance Market i Micro Market per part d'Helena Mackenzie, cap d'inversions exteriors i desenolupament de negocis a Film London.

Sessió de preguntes per part del públic i d'Àlex Navarro, coordinador d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya a Helena Mackenzie, cap d'inversions exteriors i desenolupament de negocis a Film London.

Presentació de dos estudis de cas: un d’ells a càrrec de Valèrie Delpierre, d’Inicia Films, que va participar l'any passat al minimarket, i l’altre per part de Sergi Moreno, de Lastor Media, que va explicar com organitzar una coproducció amb Gran Bretanya, el rodatge a Londres i el funcionament del tax rebate anglès. 

 

Desenvolupament/Producció, Documental, Mercat, Conferència, Ficció, Jornada
26 d'abril de 2017

Dimecres 26 d'abril de 2017, al Centre d'Arts Santa Mònica.