Jornada "Sala de Mescles" en el marc del Beefeater In-Edit

El proper dijous 3 de novembre de 2016 tindrà lloc la jornada “Sala de Mescles”, en el marc de les activitats paral·leles delFestival Beefeater In-Edit, que se celebrarà a Barcelona del 27 d’octubre al 6 de novembre de 2016.  La jornada “Sala de Mescles” es durà a terme a la Seu de la SGAE de Barcelona (Passeig Colom, 6), de 9:30h a 18:30h. Per assistir-hi, cal reservar plaça a través d’aquest enllaç, tenint en compte que l'aforament és limitat.

La jornada consta d’una programació molt variada on s’abordarà la visió dels “millenials”sobre els Festivals, el cinema i la cultura en general, el paper de les dones a la música, cinema i mitjans de comunicació o els hàbits de consum cultural en altres països. A més, al principi del dia hi haurà tres debats (Mash-up) on dos professionals amb visions diferents parlaran de temàtiques com ara la gestió público-privada, la importància de la curadoria o la relació dels artistes amb els Festivals.

 

Ja podeu consultar els vídeos de la jornada:

Descobreix les 10 claus per connectar la indústria cinematogràfica amb les generacions del futur

 

Desxifrant l’ADN del cinema del futur

 

Hàbits de consum cultural, analitzats des de diferents perspectives internacionals

 

Polint el sostre vidre? Dones en música, mitjans i cultura 

Desenvolupament/Producció, Màrqueting, distribució i exhibició, Documental, Noves Tecnologies, Festivals, Conferència, Ficció, Jornada
Dijous 3 de novembre de 2016

Més informació.