Nova edició de la b’Ars – Barcelona International Arts & VFX Fair

Després de l’èxit de les edicions anteriors, Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya torna a donar suport a la b’Ars - Barcelona International Arts&VFX Fair, col·laborant amb l’organització d’algunes conferències que se celebraran del 2 al 5 de juny de 2016 a l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7. Barcelona).

Consulteu el programa de la fira a través d’aquest enllaç i us destaquem tres amb l’organització de les quals Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya col·labora.

Divendres 3 de juny, d’11:30h a 13h, a la sala d’actes

RVX “Everest”, a càrrec de Dadi Einarsson, que explicarà totes les interioritats, els processos i els trucs utilitzats en la gran producció “Everest” (Baltasar Kormákur), així com els impactants VFX de la pel·lícula. Més informació.

Dissabte 4 de juny, de 18h a 19:30h, a la sala d’actes

Framestore “Pan”, a càrrec de Suart Penn, que detallarà el treball d’efectes especials al film “Pan” (Joe Wright). El treball inclou el viatge de Peter Pan a Neverland a través de l’espai i d’un entorn aquàtic fantàstic. Les seves aventures inclouen una persecució de vaixells pirates voladors i una trobada amb un cocodril gegant i unes precioses sirenes. Més informació.

Diumenge 5 de juny, d'11h a 12:30h, al Claustre (conferència gratuïta)

Rory Conway parlarà del film Song of the Sea, en el marc de l'Open Day, dia adreçat a famílies, nens i curiosos. Estudiants i pares descobriran o s'endinsaran en el món de l'animació i els VFX. L'horari serà de les 10h a les 14h, amb tallers infantils al primer pis, i conferències obertes al Claustre.

Per accedir a la b’Ars - Barcelona International Arts&VFX Fair, cal comprar les acreditacions a través d’aquest enllaç.

Ja podeu consultar els vídeos de les tres conferències.

Divendres 3 de juny, d’11:30h a 13h, a la sala d’actes

RVX “Everest”, a càrrec de Dadi Einarsson:


Dissabte 4 de juny, de 18h a 19:30h, a la sala d’actes

Framestore “Pan”, a càrrec de Suart Penn:


Diumenge 5 de juny, d'11h a 12:30h, al Claustre (conferència gratuïta)

Animació, Noves Tecnologies, Ficció, Workshop
3, 4 i 5 de juny de 2016

Més informació.