Sessió informativa: oportunitats per als productors catalans al Production Finance Market

Catalan Films & TV, Europa Creativa MEDIA Desk – Catalunya i l’Àrea de l’Audiovisual de l’ICEC organitzen una sessió informativa sobre el Production Finance Market i Micro Market, les línies principals dels mercats i com presentar projectes i criteris de selecció d’aquests.

L’acte se celebrarà el proper dimarts 19 d’abril, d’11h a 13h, al Centre d’Arts Santa Mònica (La Rambla 7, Barcelona). Per assistir-hi, cal confirmar assistència tot emplenant el següent formulari. L’aforament és limitat.

El Production Finance Market se celebrarà a Londres els dies 11 a 13 d’octubre i consisteix en dos dies de reunions en format “speed-dating”. El mercat es troba en la seva desena edició i està associat al BFI London Film Festival. Els dies 13 i 14 d’octubre es celebra també el Micro Market; de format similar a l’anterior però enfocat a projectes de pressupost més reduït.

Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb la organització del mercat i s’oferirà acreditació i allotjament gratuïts a dos projectes catalans que puguin ser seleccionats, un a cada mercat. Quan s’obri la convocatòria s’enviarà una alerta amb els detalls de la convocatòria.

Encoratgem a tots aquells productors que es van presentar a la convocatòria de desenvolupament de projectes de l’ICEC o de MEDIA, tant els seleccionats com els no seleccionats, a assistir a la sessió.

Programa de la jornada

  • 11:00 Benvinguda
  • 11:15 Presentació del London Finance Market i Micro Market per part d’Angus Finney, project manager del Production Finance Market.
  • 12:00 Case-studies d’Edmon Roch, Antònia Nava i Xavi Granada. Productors catalans que han assistit a una o diverses edicions del mercat.
  • 12:45 Torn de preguntes

Desenvolupament/Producció, Animació, Documental, Mercat, Ficció, Jornada
Dimarts 19 d'abril de 2016