ANIDOX:LAB, formació per a projectes de documental d'animació en desenvolupament

La iniciativa de formació amb suport MEDIA ANIDOX:LAB, d'ANIDOX, destinada a creatius, directors, productors i professionals del documental i de l'animació amb un projecte de documental d'animació en desenvolupament, té oberta la convocatòria fins al 20 de març de 2023.

S'hi ofereixen una sèrie de seminaris i sessions de consultoria que tindran lloc entre maig i agost del 2023 per a la recepció d'una orientació més guiada i d'un marc de suport.

ANIDOX:LAB se centra en l'storytelling visual i immersiu d'animació. El propòsit final de la formació és fer una presentació en pitching amb un teaser/tràiler (projectes dels participants) amb construcció de coneixement, xarxes i fonts. La formació se centra en els processos col·laboratius, el matchmaking, l'abast de les audiències i els nous marcs.

Els seminaris de coaching i els tallers creatius estan dissenyats per generar progrés des d'una bona idea inicial, mitjançant el desenvolupament visual i narratiu fins a un pack amb pitching i teaser/tràiler.

Com a laboratori, uneix els professionals i maximitza les seves capacitats tot cultivant les noves habilitats, alhora que desenvolupa els seus respectius projectes.

Els equips de professionals també poden sol·licitar la participació al curs, així com els artistes que treballen en cross-media, en formats híbrids i en noves tecnologies.

Diversos projectes participants a ANIDOX:LAB tindran també l'oportunitat de presentar els seus treballs a diversos esdeveniments internacionals ia festivals.

Calendari del programa:

  • Mòdul 1: 2 al 3 de maig de 2023 a Danish Film Institute, Copenhaguen (Dinamarca).
  • Mòdul 2: 22 al 23 de juny de 2023. Seminari Mitjans Emergents i Documentals.
  • Mòdul 3: 14 al 18 d'agost de 2023 a The Animation Workshop, Viborg (Dinamarca).

Idioma: El curs es fa en anglès.

Quota de participació: 700 euros per participant (no inclou el viatge ni l'allotjament, però inclou algunes dietes i materials del curs).

Data límit: 20 de març de 2023.

Formulari d'inscripció.

Requisits i bases d'inscripció.

7/3/2023

ANIDOX: LAB compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.