CEE Animation Workshop 2024 obre el termini d'inscripció

La 6a edició de CEE Animation Workshop, un programa d’un any per desenvolupar projectes i millorar les habilitats dels productors i les productores en el camp de l’animació, té obertes les inscripcions fins al proper 20 d'octubre. 

CEE Animation Workshop és un programa de formació d'un any de durada per desenvolupar projectes i potenciar les competències dels productors i els seus equips creatius en l'àmbit de l'animació. Està obert a professionals de tots els països elegibles que participen en el programa Europa Creativa MEDIA, tot centrant-se en productors/es i projectes de països amb baixa capacitat de producció.

CEE Animation Workshop està fet a mida per adaptar-se a les necessitats dels productors/es i dels seus equips creatius amb projectes d'animació de qualsevol format (curts, TV, llargmetratges, híbrids, XR) en desenvolupament i també està obert a un nombre limitat de professionals, que participaran al taller sense projecte i que busquen construir una estratègia a llarg termini per a la seva empresa. El programa està dirigit per reconeguts productors/es i consultors de guió d'animació en els rols de líders de grup, que segueixen de prop els projectes durant la durada del programa.

L'edició 2024 de CEE Animation Workshop constarà de 4 mòduls d'una setmana. Es realitzaran 2 mòduls en línia i 2 mòduls s'organitzaran de manera presencial.

Data límit de presentació de sol·licituds: 20 d'octubre de 2023.

Consulteu-ne les bases i els documents necessaris i inscriviu-vos-hi abans del 20 d'octubre de 2023

Més informació

13/9/2023

CEE Animation Workshop compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.