Descobreix les plataformes europees Creatives Unite i CulturEU

Creatives UniteCulturEU són dues plataformes europees a l'abast de tota la ciutadania.

Creatives Unite: Es va crear amb l'ajuda de la Comissió Europea i del projecte pilot FLIP (Finance, Learning, Innovation and Patenting for CCI) del Parlament Europeu.

La plataforma va néixer en resposta a la pandèmia i a la necessitat urgent de reunir en un sol lloc les iniciatives i les informacions pertinents relacionades amb les CCS a la UE.

CulturEU: Guia interactiva per al fàcil accés a les oportunitats de finançament disponibles a totes les fonts de la Unió Europea el 2021-2027. El seu objectiu és ajudar els agents del nostre sector a identificar el suport de finançament més adequat de la Unió Europea per als seus projectes.

El passat octubre de 2022 es van llançar dues noves funcions de la plataforma Creatives Unite:

So, You Need Money?

Guia per als professionals de les CCS a través de 700 diferents proveïdors de finançament públic nacional i privat. L'objectiu és donar a conèixer els diferents instruments de finançament, proporcionar una visió general de les oportunitats a llarg termini adaptades a les necessitats específiques dels usuaris i proporcionar desenvolupament de capacitats a través de casos inspiradors i de conjunts d'eines útils, etc.

Aquesta eina és complementària a la guia de finançament de CulturEU i facilita informació sobre els recursos de finançament que no hi estan coberts.

My Intellectual Property

Reuneix més de 250 eines de propietat intel·lectual disponibles especialitzades per a CCS amb l'objectiu de fer que la informació, les fonts i les eines de propietat intel·lectual relacionades amb CCI (disponibles en diferents idiomes) siguin directament accessibles per als usuaris finals (empreses i professionals a CCI) per augmentar-ne el coneixement i l'ús de la propietat intel·lectual.