Disponible el vídeo de la sessió sobre els factors d'èxit per seduir l'audiència en el marc del Sitges Industry

Ja està disponible el vídeo de la sessió sobre els Factors d'èxit per seduir l'audiència, que es va dur a terme el passat 13 d’octubre, en el marc del Sitges Industry Panels & Workshops del Festival de Cinema de Sitges.

Durant la sessió, Paul Youngbluth, fundador de l’equip de desenvolupament de guions ScripteaseTV, va analitzar quatre projectes internacionals de cinema i televisió amb la finalitat d’entendre el complex panorama del mercat global de continguts en el qual vivim. També va oferir alguns coneixements sobre el que pot fer que una idea sigui excel·lent i quins són alguns dels factors claus que entren en joc quan l’audiència ha de prendre decisions.

Les pel·lícules analitzades durant l’activitat van ser: El laberinto del Fauno (Guillermo del Toro, 2006), Melancholia (Lars Von Trier, 2011), la sèrie Babylon Berlin (Tom Tykwer & Achim von Borries, 2017) i Lamb (Valdimar Jóhannsson, 2021). Totes quatre compten amb el suport d'Europa Creativa MEDIA

Álex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, va moderar la sessió, el vídeo de la qual podeu veure a continuació: 

25/10/2022

La sessió Factors d'èxit per seduir l'audiència es va dur a terme dijous 13 d’octubre de 2022 en el marc del Sitges Industry Panels & Workshops del Festival de Cinema de Sitges