El català Pau Canivell, entre els 27 joves cinèfils seleccionats per a 27 Times Cinema

Ja s'ha anunciat la llista dels 27 amants del cinema europeus seleccionats, entre els quals figura el català Pau Canivell, per formar part de la 14a edició de 27 Times Cinema. Una iniciativa d'Europa CinemasLUX Audience Award i Giornate degli Autori, que permet 27 joves cinèfils de la Unió Europea assistir al Festival de Cinema de Venècia amb les despeses pagades, tot representant un país cadascú.

Aquests 27 són escollits entre el públic jove dels cinemes dels seus països i centenars de sol·licituds en funció del seu compromís i passió pel cinema europeu. Participaran al Festival Internacional de Cinema de Venècia i es convertiran en els ambaixadors oficials del LUX Audience Award per promoure els valors de la UE a través del poder del cinema.

Aquests 27 joves, d'entre 18 i 25 anys, es trobaran per primera vegada a Venècia, on passaran dues setmanes respirant l'ambient d'un festival internacional de cinema de referència. Aquí actuaran com a membres del Jurat Giornate degli Autori, atorgant el Premi del Director GdA (20.000 €).

També tindran l'oportunitat d'aprofundir en el seu coneixement de la indústria cinematogràfica europea participant en taules rodones i debats amb professionals de la indústria cinematogràfica, crítics i cineastes i tindran l'oportunitat d'enfortir les seves habilitats contribuint al contingut del blog de Cineuropa i al Canals de xarxes socials del Premi del Públic LUX i Europa Cinemas. També tindran l'oportunitat d'aprendre més sobre la UE, especialment sobre el Parlament Europeu, durant els tallers i debats amb el personal i els membres del Parlament Europeu.

Després del Festival, el seu viatge continuarà de tornada a casa com a ambaixadors del LUX Audience Award dedicant-se a promoure el premi del jurat més gran d'Europa contribuint activament als esdeveniments organitzats pel Parlament Europeu durant la campanya de qualificació durant l'edició 2024 del LUX Audience Award. El 2024 també serà l'any de les properes eleccions europees, a les quals contribuiran donant suport a la campanya electoral institucional del Parlament Europeu entre les seves xarxes.

Consulta el llistat de participants seleccionats en aquesta 14a edició.

Meet the 27 Times Cinema Ambassadors!

El participant de l'Estat espanyol seleccionat és el català Pau Canivell, com a representant del Cinema Renoir de Madrid.

Més informació

5/7/2023

Més informació