El fòrum de coproducció When East Meets West 2023 obre convocatòria

La propera edició del fòrum de coproducció When East Meets West es durà a terme a Trieste (Itàlia) del 22 al 25 de gener de 2023. La data límit per presentar-hi projectes és el proper 4 de novembre

WEMW 2023 seleccionarà 20 projectes en desenvolupament (tant documentals com llargmetratges de ficció) d'arreu d'Europa i més enllà, en particular dels països destacats de l'Est i l'Oest 2023: Armènia , Azerbaidjan, Geòrgia, Moldàvia, Ucraïna, Espanya, Portugal i Amèrica Llatina.

Criteris elegibles

• Els productors d'Europa*, Canadà, EUA i Amèrica Llatina són elegibles per sol·licitar-los
• Els projectes han de ser llargmetratges de ficció o documentals en desenvolupament amb preferiblement un 5-10% del pressupost total ja en marxa.
• Els projectes han de tenir potencial de coproducció internacional

Presentació

Totes les sol·licituds han d'incloure: formulari de sol·licitud en línia complet, tractament en anglès (màxim 5-8 pàgines), pla de finançament, teaser/visuals/moodboard del projecte presentat i treball previ del director.

Per enviar la teva sol·licitud i els materials necessaris, has de crear el teu propi compte i omplir el formulari en línia des de l'enllaç següent

No hi ha cap quota de presentació i la data límit és el 4 de novembre de 2022 a les 23.59 CET.

Els projectes seleccionats es donaran a conèixer a mitjans de desembre.

WEMW Scouting Days

Tots els sol·licitants tindran la possibilitat de reunir-se virtualment amb l'equip de WEMW els dies 26 d'octubre i 2 de novembre de 15:00 a 17:00 CET, per discutir els projectes, compartir idees o dubtes o obtenir més informació sobre el fòrum de coproducció i el procés de presentació. Per programar l'horari més adequat, feu clic aquí o no dubteu a contactar-los a info@wemw.it.

Sessions Work In Progress (WIP)

El WEMW organitza dues sessions de WIP: 

Last Stop Trieste selecciona documentals en fase de "fine cut" que hagin estat presentats en edicions anteriors d'algun dels esdeveniments o plataformes associades al WEMW.

Els documentals seleccionats es presentaran davant d'un panell exclusiu de programadors de festivals, agents de vendes i commissioning editos, i cada equip rebrà sessions personalitzades amb els comentaris dels experts. 

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

This is IT seleccionarà projectes de  llargmetratge amb un fort enfocament visual i artístic produïts/coproduïts per productors italians o provinents de qualsevol dels els territoris destacats del WEMW 2023.

Els equips seleccionats tindran l'oportunitat de presentar els seus treballs i projectar 8′ de les seves pel·lícules a un panell exclusiu d'agents de vendes internacionals, programadors de festivals i compradors. 

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

La data límit per presentar projectes a les sessions WIP és el 20 de novembre

First Cut Lab Trieste

Els productors d'un dels països en focus del WEMW 2023 podran presentar els seus projectes al First Cut Lab Trieste, un programa de mentories per a primers i segons llargmetratges en fase de muntatge. Els equips seleccionats (director/a, productor/a, muntador/a) presentaran el tall en un passi privat amb experts, i rebran el feedback de tres assessors internacionals, així com una mentoria personalitzada a càrrec d'un consultor en muntatge. 

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

La data límit per presentar-hi projectes és el 5 de desembre

A més, properament WEMW obrirà les convocatòries per als Inspirational Labs i l'Slate Market, dues iniciatives que volen animar els productors a desenvolupar continguts dierents, explorar nous models de negoci i reforçar la sostenibilitat a les empreses. 

20/10/2022

When East Meets West compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Inscripcions fins al 4 de novembre