El taller MIDPOINT Writer's Room obre inscripcions

Realitzat com un mòdul del programa Midpoint TV Launch de Midpoint Institute, el taller Midpoint Writers' Room, que se celebrarà del 19 al 24 d'octubre de 2020 a Praga (República Checa), ha obert la convocatòria. La data límit per inscriure-s'hi és el proper 9 de setembre.

Adreçat a guionistes i productors creatius d'arreu d'Europa (sense un projecte particular en desenvolupament, amb certa experiència en guió i amb l'ambició de convertir-se en showrunners o creadors de sèries), està dissenyat no només per formar en habilitats pràctiques sinó també per estimular el procés creatiu i generar noves idees.

Els vuit o deu participants seleccionats gaudiran de conferències, de formació en guió i d'una simulació d'una sala real de guionistes. Aquest taller accepta participants de tots els països europeus, tot i que està més enfocat a participants d'Europa Central i Europa de l'Est.

Els graduats d'aquest taller adquiriran coneixements i destreses connectades amb els processos que tenen lloc durant l'escriptura del guió d'una sèrie (p.ex. treball creatiu en equip, brainstorming conjunt -pluja d'idees conjuntament, així com creació o seguiment d'una veu narrativa unificada i d'una visió o estructura d'un episodi de sèrie en si).

La quota de participació és de 500 euros. Aquest preu inclou matrícula, allotjament i pensió completa. Les despeses de viatge han de ser cobertes pels participants.

Materials requerits a la sol·licitud:

  • Informació bàsica de sol·licitant.
  • Carta de motivació.
  • Anàlisi general de la indústria de la televisió de país del sol·licitant.
  • Anàlisi general de la primera temporada d'una sèrie favorita.
  • Extracte d'un guió escrit pel sol·licitant (aprox. 10 pàgines).
  • Biografia.
  • Fotografia.

Més informació i inscripcions.

Cal tenir en compte que el plan del programa i la manera d'organitzar-lo depenen, inevitablement, del desenvolupament de la pandèmia de Coronavirus. 

Recordem que aquesta institució també té obert el termini d'inscripcions del seu seu programa MIDPOINT Feature Launch

28/7/2020

MIDPOINT Institute compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Notícia relacionada: Obertes les inscripcions de MIDPOINT Feature Launch 2021