Erich Pommer Institut obre les inscripcions del curs sobre aspectes legals i financers de les coproduccions europees

Erich Pommer Institut ha obert les inscripcions del curs European Co-Production: Legal and Financial Aspects, que es durà a terme del 2 al 4 de març de 2023 a Berlín (Alemanya). Les inscripcions realitzades abans del 23 de gener de 2023 obtindran descompte. 

A l'era de l'abundància de contingut, les coproduccions d'avui s'enfronten a un conjunt nou de reptes. Quines són les troballes recents i com poden els productors implementar-les a la seva feina en el futur? Com poden les empreses de tota la cadena de valor garantir el desenvolupament sostenible dels negocis en temps de volatilitat?

El prestigiós curs European Co-Production: Aspects legals i financers d'Erich Pommer Institut aborda aquests temes complexos temes de front. El taller ofereix informació exclusiva sobre la realització de diverses coproduccions europees recents (llargmetratges i sèries de ficció), així com una visió general i completa dels elements legals i financers de les coproduccions. Informes interns, consells pràctics i aprenentatge interactiu ajudaran els professionals participants a afrontar amb èxit les canviants complexitats de les coproduccions europees.

El taller és obert a professionals de tota la cadena de valor de l'audiovisual que treballin en la coproducció de llargmetratges i de sèries de ficció. Els participants es beneficiaran de l'experiència d'aclamats productors europeus i dels experts principals en finançament, producció, vendes internacionals i distribució. Diverses oportunitats de networking i de col·laboració grupal permeten connectar amb altres col·legues europeus i aplanar el camí per a noves oportunitats de negoci.

Temes:

  • Descripció general actualitzada de la indústria, inclosos els darrers desenvolupaments.
  • Panorama de finançament a Europa i més enllà.
  • Estratègies de finançament: fonts públiques i privades, bancs i bons.
  • Escenaris de repartiment d'ingressos i waterfall.
  • Marc legal: tractats bilaterals i conveni europeu de coproducció cinematogràfica.
  • Anàlisi pas a pas d'un acord típic de coproducció.
  • Casos d'estudi de coproduccions europees recents.
  • Eines pràctiques i exercici grupal per dissenyar una estratègia de finançament.
  • El món actual de les vendes internacionals i de la distribució.
  • Nous actors de la indústria i models comercials.

Casos d'estudi: Lamb (2021) i Hidden assets (2021).

Experts anunciats: Peter De Maegd (Fundador/Productor, Potemkino, Bèlgica), Angus Finney (Especialista del negoci del cinema i de l'entreteniment, Regne Unit), Amanda Livanou (Fundadora i productora, Neda Film, Grècia), Katarzyna Siniarska (Directora de Vendes, New Europe Film Sales, Polònia) i Bernie Stampfer (Fundador, International Film Partners, Alemanya).

Quota de participació: 590 euros (incloent-hi àpats, excepte allotjament). Preu fins al 23 de gener del 2023.

Certificat: Sí.

Opcional (allotjament a l'hotel de l'1 al 5 de març, quatre nits a l'Scandic Berlin Kurfürstendamm): 436 euros.

Més informació i inscripcions.

26/10/2022

European Co-Production d'Erich Pommer Institut compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA