IDFAcademy 2020 se celebrarà online

El programa de formació IDFAcademy, adreçat a directors/es i productors/es emergents del documental, enguany se celebrarà online en el marc del Festival Internacional de Cinema Documental d'Amsterdam IDFA, els dies 19, 20, 23, 24 i 25 de novembre de 2020. La data lími per inscriure-s'hi és el proper 1 de setembre.

Durant aquest programa intensiu, els participants adquiriran coneixements actualitzats sobre la indústria del documental i aprendran, de primera mà, les últimes tendències a l'hora de realitzar documentals.

A l'IDFAcademy s'expliquen diferents modalitats procedents de diverses parts de món per assegurar que els participants desenvolupen una visió àmplia del sector.

El programa consisteix en classes magistrals amb reconeguts/des directors/es i sessions reduïdes sobre temes com l'abast o la distribució. 

Candidats elegibles:

IDFAcademy està obert a directors/es i productors/es que estiguin realitzant la seva primera o segona pel·lícula documental i que hagin demostrat el seu talent a escala nacional amb l'objectiu pròper d'expandir la seva carrera a l'àmbit internacional. Els estudiants de cinema no són elegibles a l'IDFAcademy.

Tot i que el programa d'aquesta formació no està ideat per ser desenvolupat amb un projecte per part dels participants, aquests han de tenir un projecte o una pel·lícula documental finalitzada durant la seva assistència al programa. Això garanteix que els participants apliquin constantment els coneixements i els consells generals adquirits al seu propi documental durant els dies del programa.

La quota de participació és de 125 euros (IVA no inclòs).

La data límit d'inscripció és l'1 de setembre de 2020.

Més informació i inscripcions via MyIDFA.

24/7/2020

IDFAcademy compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Inscripcions fins a l'1 de setembre.