Inscripcions obertes per a l'EAVE Plus 2023

EAVE - European Audiovisual Entrepreneurs ha obert la convocatòria de la 13a edició d'EAVE Plus. La data límit per inscriure-s'hi s'ha ampliat fins al 7 de febrer. 

Aquest programa, que es durà a terme a Luxemburg del 31 de març al 5 d'abril de 2023, consisteix en quatre dies intensos de tallers per a productors/es independents amb una sòlida trajectòria, una experiència internacional de direcció i una capacitat financera per competir amb èxit a Europa, a mercats globals i a dirigir empreses sostenibles.

EAVE Plus ofereix a 15 productors/es l'oportunitat de debatre sobre l'estructura de les companyies i gestionar pràctiques juntament amb grans perfils experts del sector per abordar els aspectes empresarials de la carrera d'una empresa cinematogràfica.

En aquesta nova edició se centraran en empreses sostenibles i com han estat capaces de reinventar-se en temps de crisi. Sota el títol de "transformacions d'empreses" es presentaran una sèrie de casos d'estudi de companyies per trobar nous models de negoci i posar-se a la pell del productor com a líder.

Juntament amb experts de primera categoria s'exploraran temes com manejar els diners de caixa, les estratègies d'empreses, les negociacions amb financers i companys, aixecar un finançament d'inversors i com crear vies futures de negoci. Tots els productors/es treballaran de manera individual en les qualitats de lideratge i en la resiliència en sessions privades amb un formador.

El programa està dissenyat per a productors/es que han dirigit la pròpia companyia durant cinc anys, per als que hagin treballat cinc anys o per als que tinguin un alt nivell directiu en una altra companyia. EAVE insisteix que dues persones d'alt nivell directiu seran ajudades per cada empresa.

El taller durà a terme situacions com: Com estructurar la meva empresa per fer-la més efectiva?; Com fer perquè la meva empresa creixi?; Com reinventar-me en temps de crisi?; Com fer sostenible la meva empresa?; Com diversificar les parts del meu negoci?; Quin tipus de líder sóc?; Com millorar la gestió del meu equip? i com aconseguir un millor equilibri entre la vida personal i la feina?

Transformacions de companyies, nous models de negoci i una gran quantitat d'empreses seran un dels temes principals de treball del taller, que s'explorarà a través d'una sèrie d'inspiradors casos d'empreses.

Dates: Luxemburg del 31 de març al 5 d'abril del 2023.

Data límit: ampliada fins al 7 de febrer de 2023.

Més informació i inscripcions.

19/1/2023

EAVE Plus d'EAVE - European Audiovisual Entrepreneurs compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.