Inscripcions obertes per al Cartoon Springboard, adreçat a joves talents de l’animació

La nova edició de CARTOON Springboard, un esdeveniment de pitching únic en el qual els joves talents de les escoles d'animació europees tenen l'oportunitat de presentar el seu projecte davant un panel d'experts del món audiovisual, es durà a terme a València del 27 al 29 d'octubre de 2020. La data límit per enviar-hi projectes és el proper 4 de setembre.

L'esdeveniment, d'una durada de dos dies i mig, se centra en dues parts:

 • Presentacions d'experts sobre tendències del mercat, expectatives de compradors, etc.
 • Sessions de "pitching" de projectes de joves talents d'arreu d'Europa, que inclouen una discussió interactiva amb un panel d'experts.

Els pitchings seran valorats per experts en animació i multimèdia, que assessoraran sobre contingut, finançament i distribució.

Qui pot presentar un projecte d'animació?

 • Joves talents europeus que vulguin desenvolupar i provar el seu nou projecte d'animació per al mercat internacional i/o ser distribuït en diverses pantalles (enfocament 360).
 • Joves talents que s'hagin graduat en escoles d'animació en els últims cinc anys.

Quin tipus de projecte d'animació?

 • un especial de TV (mínim 26 minuts).
 • una sèrie de televisió.
 • un llargmetratge (mínim 60 minuts).
 • un projecte animat dedicat al cross-media.
 • els curtmetratges NO s'accepten.

Per què hauries de venir a Cartoon Springboard?

Serà una oportunitat única per als joves talents d'animació! En 2 dies, es mesurarà la maduresa real del teu projecte, sabràs si està adaptat a les necessitats dels canals de TV i a les peticions dels distribuïdors.

Els experts assenyalaran els punts forts i els punts febles del teu projecte, el que necessitis per millorar, canviar o destacar perquè el vostre projecte sigui més consistent i coherent amb els requisits del mercat. Per donar-li al teu probjecte una millor possibilitat d'existir algun dia.

Molts dels projectes presentats a pitchings a Cartoon Springboard han participat posteriorment com a resultat a les altre trobades importants organitzades per Cartoon (Associaió europea de l'animació): Cartoon Forum (per a sèries de televisió), Cartoon Movie (destinat a llargmetratges) i Cartoon 360 (amb projectes crossmedia).

Cartoon Springboard és una oportunitat única perquè els joves talents entrin en el món professional de l'animació i trobin productors per desenvolupar els seus propis projectes.

Tarifa de registre: 250 € (Més informació sobre el que inclou, aquí).

Data límit de registre:

 • 4 de setembre de 2020 per la presentació d'un projecte.
 • 9 d'octubre de 2020 (sense projecte).

Més informació i inscripcions.

18/5/2020

Cartoon Springboard és una iniciativa de Cartoon Media amb el suport d’Europa Creativa MEDIA.

El 4 de setembre de 2020 és el darrer dia per inscriure-hi projectes.

Més informació.