Inscriu-te al MIPCOM 2023 sota el paraigua de MEDIA Stands

media-stands.eu ha obert les inscripcions per participar al MIPCOM de Cannes, que es durà a terme del 16 al 19 d'octubre de 2023, sota el paraigua de l'estand d'Europa Creativa MEDIA.

MIPCOM ha estat descrit com la trobada més gran de professionals de la televisió i l'entreteniment d'arreu del món i és una de les setmanes més esperades per trobar socis de producció internacionals, fer negocis i oportunitats de negoci.

Amb més de 13.000 delegats, 2.000 empreses expositores i més de 4.500 compradors d'uns 100 països, MIPCOM és el mercat mundial de continguts d'entreteniment. Cada octubre, la indústria mundial de la televisió convergeix a Canes per convertir cada moment en una oportunitat, transformant quatre dies de reunions, projeccions i conferències en ofertes, des de programacions de gran èxit fins a col·laboracions innovadores.

Els sol·licitants seleccionats es beneficiaran d'una tarifa especial de descompte de 795 EUR sense IVA per a MIPCOM i de 720 EUR per a MIP Junior, així com dels serveis de l'estand d'Europa Creativa MEDIA.

S'acolliran especialment les sol·licituds dels beneficiaris de MEDIA, així com d'empreses de països de baixa capacitat de producció audiovisual i d'empreses que no han estat abans al MIPCOM.

La data límit per a la inscripció és el 12 de setembre, però es recomana inscriure-s'hi tan aviat com sigui possible per evitar decepcions.

Més informació i inscripcions

12/7/2023

El MIPCOM de Cannes es durà a terme del 16 al 19 d'octubre de 2023.  

Inscripcions per participar-hi sota el paraigua de MEDIA Stands

Data límit: 12 setembre 2023