International Screen Institute obre les inscripcions del curs Sustainability Management

International Screen Institute ha obert les inscripcions del curs Sustainability Management, centrat en la gestió de la sostenibilitat per millorar els entorns del negoci del cinema i l'audiovisual. La data límit per inscriure-s'hi és el 21 d'abril de 2023

El curs proporcionarà les eines i tècniques per administrar el vostre negoci o projecte audiovisual de manera més sostenible.

Els temes que inclou són:

 • Econòmic: Una nova mirada al poder dels diners i la sostenibilitat corporativa.
 • Ecològic: Com són les solucions digitals, la producció audiovisual, l'emmagatzematge de dades i l'streaming respectuosos amb el medi ambient.
 • Cultural: Equips diversos, com millorar la creativitat i la innovació a l'entorn de treball.
 • Social: Estratègies per a la participació de l'equip, el manteniment del benestar personal i la creació d'espais segurs a la feina.

Aquest esdeveniment es realitza del 19 al 23 de juny de 2023 a Viena (Àustria) i del 22 al 24 de novembre de 2023 en línia (cinc dies presencials i tres dies de seguiment per Internet).

Té places per a un màxim de 20 participants.

Sol·licitants elegibles:

S'adreça a professionals del cinema i la televisió que vulguin aprendre més sobre com administrar un negoci i/o grans projectes de manera sostenible. També està destinat a professionals que busquin complir el rol de coordinador o de monitor 'verd' sostenible dins de la seva empresa o projecte.

El candidat ideal ja hauria d'haver assistit a un curs o a una sessió d'educació sobre el carboni. Per a aquells participants que encara no estiguin iniciats en la matèria es proporcionaran tant amplis indicadors sobre on obtenir una introducció a l'educació sobre el carboni, com un breu resum digital abans del començament del curs.

Els participants han de tenir en ment un projecte, un desafiament o objectius de sostenibilitat als quals puguin aplicar els aprenentatges del curs. Es demanarà també a tots els integrants del taller que comparteixin polítiques de sostenibilitat clau als seus països (amb una presentació de 10 minuts) per informar millor els altres i compartir les millors pràctiques.

Categories:

Aquest curs cobrirà les àrees clau de la sostenibilitat en un context empresarial o de projecte:

 • Operacions comercials i gestió de projectes.
 • Sostenibilitat social (participació, lloc de feina o establiment de l'estació).
 • Nou enfocament de l'organització del treball.
 • Tècniques de gestió i comunicació: captació, inclusió i conscienciació sobre el benestar mental.
 • Viatges, emmagatzematge de dades i altres proveïdors.
 • Etiquetes i certificats.
 • Casos d'estudi i networking.

Quota de participació: 950 euros (impostos inclosos) per persona. Aquesta tarifa cobreix els dos mòduls, el dinar i els cafès diaris durant el mòdul 1, així com els sopars de networking. La tarifa no cobreix viatges ni allotjament; aquests serien addicionals ia càrrec dels participants. Es compartirà una llista d'hotels i cases d'hostes recomanades pels participants.

Data límit: 21 d'abril del 2023.

Més informació i inscripcions.

6/3/2023

Sustainability Management d'International Screen Institute compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.