La sèrie de ficció amb suport MEDIA 'Això no és Suècia', nominada als premis Prix Europa 2023

La sèrie de ficció 'Això no és Suècia', que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament (Slate) i a TV & online content, ha estat nominada en la categoria de ficció per a televisió en la nova edició dels premis Prix Europa 2023, que es decidiran del 22 al 27 d'octubre, a Berlín

"Això no és Suècia" és una coproducció internacional de 8 capítols, produïda per Nanouk Films, Funicular Films i Anagram Films en coproducció amb 3Cat, RTVE i la televisió pública sueca STV i amb participació de les televisions públiques YLE (Finlàndia) i NDR (Alemanya), i el suport de l'ICEC i d'Europa Creativa MEDIA. Codirigida per Mar Coll i Aina Clotet, que també encapçala el repartiment juntament amb Marcel Borràs, Liv MjöldEnric Auquer.

El guió el signen Valentina Viso, Daniel González, Mar Coll i Sergi Cameron.

La sèrie ha estat guardonada amb el premi Connecta Fiction Best Pitch Award del Festival de Göteborg i ha participat en laboratoris de desenvolupament tan prestigiosos com Torino -TFL Next-TV Series, taller de productors del Festival de Rotterdam i el Festival de Göteborg.

Sinopsi

La Mariana i el Sam decideixen deixar la ciutat per anar a viure en un barri dels afores de Barcelona que consideren idoni per a la criança dels seus dos fills. Amb aquest objectiu, posen en marxa una escola de pares i tot sembla perfecte fins que un fet inesperat posarà en evidència que a la vida res no està garantit, ni tan sols en una petita comunitat que ells consideraven el lloc ideal.

7/9/2023

'Això no és Suècia' compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament (Slate) i a TV & online content

Notícia relacionada: Comença el rodatge de la sèrie amb suport MEDIA 'Això no és Suècia', d'Aina Clotet