La xarxa europea EEN ofereix oportunitats de consorci i esdeveniments d'interès per al sector de les indústries culturals i creatives

La xarxa europea Enterprise Europe Network (EEN) ofereix diverses oportunitats de consorci i esdeveniments d’interès per al sector de les indústries culturals i creatives.  

Entre els propers esdeveniments destaquen els següents:

Treu el màxim de profit dels resultats del teu projecte europeu R+D!

Una sessió gratuïta que es duu a terme en línia dimarts 8 de novembre del 2022, de 15.30h a 17.00h, i que s'adreça a les entitats beneficiàries de projectes d'R+D en el marc de FP7 (Seventh Framework Program), Horizon 2020 i Horizon Europe que vulguin conèixer tots els serveis que ofereix el programa Horizon Results Booster un cop finalitzat el projecte (en el marc de FP7, H2020 i HE) per l’explotació de resultats acompanyats per coach i experts. 

Més informació i inscripcions.

_____________________________________________________________________________________

NAUTILUS: Coastal and Nautical Tourism - Connecting the Blue Community

Una jornada que es durà a terme a Atenes (Grècia) el 10 i l'11 de novembre, i que pretén reunir la Comunitat Blava per discutir el futur del turisme nàutic i costaner a Grècia i la Mediterrània. La jornada també es podrà seguir en línia. 

Més informació i inscripcions

_________________________________________________________________________________

Taller pràctic amb el CDTI sobre els aspectes legals i financers de l'Horizon Europe

En aquest taller presencial a Barcelona, que es durà a terme el proper 29 de novembre de 2022, de 10h a 14h, es podran conèixer totes les novetats en les regles de participació a Horizon Europe un any després del llançament de les primeres convocatòries.

El taller s'adreça a les empreses interessades en projectes europeus d'R+D+i o que estiguin dissenyant un projecte col·laboratiu internacional.

Més informació i inscripcions

__________________________________________________________

Entre les oportunitats de consorci que poden ser d’interès per al sector de les indústries culturals i creatives, figuren les següents:  

Empresa eslovena busca galeries, museus, escoles o altres institucions educatives, empreses que vulguin ser inclusives i que vulguin transformar el seu contingut en contingut interactiu, multisensorial i digital.

Una empresa de logística alemanya busca implementar elements de gamificació en els processos per a la millora de la motivació dels empleats i els resultats globals. Es busquen start-ups o pimes joves del sector informàtic amb experiència en solucions de gamificació per a convenis de cooperació tècnica. Les proves i l'aplicació pilot són possibles in situ. El capital llavor en fase inicial està disponible. Aquesta sol·licitud forma part d'un repte d'innovació oberta en el context del Dia Europeu de la Innovació Logística

__________________________________________________________________________

Consulteu també els següents enllaços de convocatòries i programes que poden ser del vostre interès:

Horizon Europe - Cluster 2: Creativitat i Societat Inclusiva

Horizon Europe - Cluster 4: Digital

Digital Europe

 

L’EEN és una iniciativa de la Comissió Europea creada l’any 2008 per ajudar les pimes a ser més competitives mitjançant el desenvolupament de la seva capacitat innovadora i l’obertura a nous mercats.

Està formada per més de 600 organismes de suport a l'empresa, on participen Cambres de Comerç, Agències de desenvolupament empresarial, Centres Tecnològics i Universitats. La xarxa està present a més de 60 països, incloent els 27 Estats membres de la Unió Europea i altres països associats.

7/11/2022

Més informació