L'Acadèmia del Cinema Europeu presenta el Mes del Cinema Europeu

L'Acadèmia del Cinema Europeu (European Film Academy) presenta el Mes del Cinema Europeu, que es durà a terme del 13 de novembre al 10 de desembre, amb la col·laboració d'Europa Cinemas i Art Cinema Cicae, i el suport d'Europa Creativa MEDIA., per celebrar la dinàmica de la cultura cinematogràfica europea. 

Durant quatre setmanes, el Mes del Cinema Europeu, celebrarà la fantàstica diversitat del cinema europeu. Al llarg del mes, més de 30 sales de la xarxa Europa Cinemas d'arreu d'Europa destacaran pel·lícules europees i presentaran programes especials, esdeveniments i retrospectives dedicades.

El Mes del Cinema Europeu s'iniciarà el 13 de novembre amb el Dia Europeu del Cinema d'Arthouse i el lliurament del Premi del Públic Jove de l'EFA, que s'allargarà durant la setmana de la Nit del Cinema Europeu i finalitzarà el 10 de desembre amb la 35a cerimònia de lliurament dels Premis del Cinema Europeu a Reykjavík.

Paral·lelament, MUBI, com a soci de l'esdeveniment, presentarà un focus especial en les pel·lícules europees, tot permetent la participació dels amants del cinema d'arreu del món.

Després d'un esdeveniment pilot a Berlín l'any passat, el Mes del Cinema Europeu continuarà creixent cada any per incloure més i més llocs i maneres perquè els amants del cinema s'uneixin a aquesta gran celebració del cinema europeu.

Més informació

4/11/2022

El Mes del Cinema Europeu compta amb el suport del Programa Europa Creativa MEDIA de la Unió Europea.