Pilar Palomero, entre els ambaixadors de la 7a edició del European Arthouse Cinema Day

La setena edició del European Arthouse Cinema Day, organitzada conjuntament per Europa Cinemas i CICAE (Confederació Internacional de Cinemes d'Art i Assaig) i amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, i que se celebrarà el diumenge 13 de novembre arreu del món, ha anunciat els ambaixadors d'enguany. 

La directora saragossana Pilar Palomero ('Las Niñas', 'La Maternal'), el director i guionista belga Lukas Dhont ('Girl', 'Close'), la directora francesa Alice Diop ('Nous'), la directora i guionista Emily Atef ('Tres días en Quiberon'), l'actor italià Valerio Mastandrea ('Gli Equilibristi') i la directora polonesa Agnieszka Smoczynska ('Fuga') han estat escollits com a ambaixadors de la setena edició del European Arthouse Cinema Day.

Com a representants d'aquest dia, atendran els següents esdeveniments especials:

  • Pilar Palomero: Première de 'La Maternal' a cinemes espanyols amb projeccions simultànies i un live stream amb Q&A (preguntes i respostes).
  • Emily Atef: Première de 'More than ever' a cinemes alemanys i francesos amb projeccions simultànies i live stream amb Q&A (preguntes i respostes).
  • Alice Diop: Première de 'Saint Omer' a cinemes francesos amb projeccions simultànies i live stream amb Q&A (preguntes i respostes).
  • Valerio Mastandrea: Esdeveniment a Roma (Itàlia) amb la seva presència per a cinemes italians.

Més informació

Recupereu aquí l'entrevista que vam tenir ocasió de fer-li a Pilar Palomero, amb motiu de la selecció de la seva segona pel·lícula, La Maternal, amb suport d'Europa Creativa MEDIA, a la 70a edició del Festival de San Sebastián

 

14/10/2022

La setena edició del European Arthouse Cinema Day, organitzada conjuntament per Europa Cinemas i CICAE (Confederació Internacional de Cinemes d'Art i Assaig) i amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, se celebrarà el diumenge 13 de novembre arreu del món.

Notícies relacionades:

Inscripcions obertes per a la 7a edició del European Arthouse Cinema Day 

Entrevista amb Pilar Palomero, directora i guionista: “El cinema d’autor depèn molt de l’educació audiovisual”