Sessió informativa sobre la nova convocatòria Europa Creativa MEDIA European Slate Development 2024

El proper divendres 29 de setembre durem a terme una sessió informativa en línia sobre la nova convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport al European Slate Development 2024, de propera publicació. 

L’objectiu de la jornada és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català a la nova convocatòria European Slate Development 2024, adreçada a les productores europees independents que puguin desenvolupar un paquet de 3 a 5 obres audiovisuals (ficció, animació, documental creatiu) per a cinema, televisió o plataformes digitals, i la data límit de presentació de sol·licituds de la qual està prevista pel 13 de desembre de 2023.

La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La sessió comptarà amb la participació d'Àlex Navarro, responsable de l'oficina Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i de Queralt Pons, Managing Partner de MoreThan Films

La jornada, que es durà a terme en un format molt dinàmic, permetrà la contribució dels assistents, que podran plantejar els seus dubtes i formular les seves preguntes.

La sessió s'adreça a productors i productores de ficció, documental, animació, i de sèries, per a cinema, televisió i plataforma.

Podreu connectar-vos-hi des de l'enllaç següent del nostre canal YouTube.

 

20/9/2023

Sessió informativa en línia sobre la nova convocatòria MEDIA de suport al European Slate Development 2024

Divendres 29 de setembre de 2023, 10h                                                  

Activitat en línia disponible des de l'enllaç següent.