SOFA - School of Film Agents ofereix formació per a professionals de la gestió cinematogràfica

La vuitena edició de SOFA - School of Film Agents cerca 8 participants que tinguin idees úniques per a projectes en l'àmbit cinematogràfic/audiovisual (ja siguin impulsors d'iniciatives relacionades amb el cinema o gestors culturals). La data límit per enviar-hi sol·licituds és el 10 de juny de 2020.

Els taller intensius de SOFA tindran lloc a Varsòvia (Polònia) del 16 al 21 d'agost de 2020 (*), a Tiflis​ (Geòrgia) a l'abril de 2021 (*) i a Vilna (Lituània) el mes de juny de 2021 (*).

(*) Aquesta data indicada podria variar a causa del Coronavirus: es durà a terme una alternativa opció digital si el viatge a la destinació del taller no és possible.

Aquest programa de formació està destinat a emprenedors en el cinema, a gestors culturals o a precursors amb idees úniques de projectes per al sector audiovisual.

Els participants seleccionats rebran formació en diverses tendències creatives de moda per arribar als cinèfils locals i internacionals i tindran l'oportunitat d'establir nous vincles i contactes més enllà de les seves fronteres.

Amb l'ajuda de professors experimentats, els participants de SOFA obtindran una formació i un coaching personalitzat que els permetrà realitzar eficientment el projecte dels seus somnis.

El programa busca professionals de l'audiovisual amb experiència prèvia en gestió cinematogràfica/cultural (estudis o negocis) d'Alemanya, Europa Central, Est d'Europa, Àsia Central, Grècia, Repúbliques del Caucas, Israel, Orient Mitjà, Nord d'Àfrica i ciutats com Ceuta o Melilla.

Les propostes de projectes a presentar poden incloure un festival de cinema, un fons de finançament de cinema, una Film Commission, una plataforma de distribució digital, un cinema, un museu de pel·lícules o arxiu de cinema, un projecte connectat a lleis de copyright, una revista de cinema impresa o online, una plataforma de VoD, una iniciativa de formació o altres projectes creatius i innovadors en el camp de la gestió cinematogràfica cultural.

Enguany SOFA obre els seus tallers a projectes procedents del sector del gaming, per oferir, per exemple, solucions als videojocs tradicionals o les experiències immersives com l'XR.

A SOFA prenen consciència de la sostenibilitat ecològica i, per aquesta raó, a la seva convocatòria es demana als sol·licitants que incloguin una explicació que descrigui de quina manera el seu projecte és amigable amb el medi ambient. Es donarà preferència als projectes amb aquestes descripcions.

Sol·licitud:

Cal presentar els següents documents en anglès a: office@joinsofa.org

  • Descripció del projecte (màxim dues pàgines): De què tracta la idea del teu projecte? Quina és la teva motivació?
  • Explica els teus objectius. Què és el nou i únic del teu projecte? Per què ets tu qui pot dur-lo a terme?
  • Pressupost (1 pàgina) - Una pàgina de pla de finançament.
  • Biografia professional i informació sobre com et vas involucrar a treballar en el sector audiovisual.

Per als participants seleccionats hi ha una tarifa excepcionalment reduïda de 250 euros. Beques disponibles sota prèvia sol·licitud.

Més informació

 

12/5/2020

SOFA - School of Film Agents compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

La data límit per enviar-hi sol·licituds és el 10 de juny de 2020.

Més informació