TorinoFilmLab obres les inscripcions del taller de guionistes ScriptLab Projects 2023

El taller de guió ScriptLab Projects de TorinoFilmLab té obert el termini de presentació de sol·licituds fins al 7 de novembre de 2022 a les 16h.

Un total de 20 guionistes/directors (o equips de guionista i director/a) procedents d'arreu del món formaran part de l'edició 2023 d'aquest programa i treballaran en el llargmetratge de ficció en la primera fase de desenvolupament (idees originals o adaptacions) o fase de tractament.

Es crearan cinc grups i cada un serà orientat per un tutor amb àmplia experiència com a consultor de guió durant nou mesos.

S'admeten projectes de tots els gèneres, tot i que s'agrairan especialment els llargmetratges de comèdia en una definició àmplia del gènere.

Tot el programa consta de tres mòduls residencials d'una setmana (abril, juny i novembre de 2023) i de dos mòduls en línia per Internet (setembre i octubre-novembre de 2023).

El TFL Meeting Event de novembre de 2023 a Torino (Itàlia) conclou i completa el programa de ScriptLab amb sessions de pitching i reunions individuals. Tots els participants presentaran els seus projectes de llargmetratge a un públic format per professionals de la indústria cinematogràfica internacional convidats especialment per a l'ocasió.

Data límit: 7 de novembre del 2022 a les 16.00h (primera fase).

Data límit (preseleccionats): 17 de desembre de 2022 a les 16.00h (lliurament tractament).

Tarifa de participació: 2.500 euros (+IVA, si s'aplica).

Materials a presentar a la sol·licitud:

S'hauran d'incloure tots en un PDF en anglès:

- Sinopsi del projecte (Màx. dues pàgines a Courier New 12 amb doble espai);
- Nota d'intenció del director (Màx. tres pàgines a Courier New 12 amb doble espai);
- CV (Màx. dues pàgines);
- Document en què expliquis perquè ScriptLab serà útil per al teu projecte (Màx. dues pàgines a Courier New 12 amb doble espai);
- Enllaços (amb contrasenya, si cal) a obres audiovisuals prèvies.

Els vídeos inclosos s'han de presentar conjuntament amb el paquet de sol·licitud.

Important: Els candidats preseleccionats seran notificats per e-mail entre el 12 i 13 de desembre de 2022.

Es requerirà un tractament en cas que el projecte sigui preseleccionat per a una segona fase de sol·licitud. Haurà de ser de màxim 15 pàgines a Courier New 12 amb doble espai. De manera opcional es pot lliurar un Moodboard. Tots dos s'han de presentar abans del 17 de desembre de 2022 a les 16.00h.

Més informació i inscripcions.

Si teniu qualsevol dubte, consulteu amb: sofia.falchetto@torinofilmlab.it

 

10/10/2022

ScriptLab Projects és una iniciativa de TorinoFilmLab amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.