Últims dies per inscriure pel·lícules al Festival de Sevilla

El Festival de Sevilla celebrarà la 17a edició del 6 al 14 de novembre de 2020 a l'esmentada ciutat andalusa i el termini per inscriure-hi pel·lícules finalitza el proper 15 de setembre.

Les difícils circumstàncies d'aquests últims mesos han provocat canvis significatius en l'estructura de la programació del festival i una necessària redistribució dels premis en metàl·lic.

S'hi podran inscriure únicament llargmetratges produïts o coproduïts en l'àmbit europeu.

La inscripció de pel·lícules al festival és gratuïta i es realitza a través del correcte emplenament del formulari en línia d'aquest enllaç. Per accedir-hi s'haurà d'estar registrat o crear un compte d'usuari.

La participació de curtmetratges es circumscriu únicament a retrospectives, a cicles i a la secció Panorama Andalús Curtmetratges.

  • Tramesa de la còpia de visionat:

Les pel·lícules inscrites poden ser remeses a través d'un enllaç permanent de reproducció, de què s'ha de facilitar contrasenya si cal, i que ha de especificar en el formulari d'inscripció.

  • Seccions competitives:

Les pel·lícules seleccionades a competició han de complir els requisits següents:

- Ser llargmetratges de producció o coproducció europea.

- Estar produïdes després de l'1 de gener de 2018.

- No haver estat exhibides al territori espanyol (amb l'excepció de Selecció EFA 2020 i de Panorama Andalús).

a) Secció Oficial

Selecció de pel·lícules de producció o coproducció europea, que destaquen per la seva qualitat cinematogràfica i potencial de circulació.

b) Les Noves Onades · Selecció Oficial

Nous valors i/o mirades singulars de cinema europeu contemporani.

c) Les Noves Onades/No Ficció · Selecció Oficial

Llargmetratges documentals de producció o coproducció europea inscrits en l'àmbit de la no ficció, que posseeixin mirades innovadores sobre la realitat. Els treballs seleccionats a concurs comptaran amb una durada mínima de 50 minuts.

d) Revolucions Permanents · Selecció Oficial

Selecció de llargmetratges realitzats per cineastes independents de l'escena europea, els treballs destaquen pel seu esperit audaç i arriscat. Els treballs seleccionats a concurs comptaran amb una durada mínima de 50 minuts.

e) Special Screen · Selecció Oficial

Espai per a un cinema obert, proper i directe, compost per llargmetratges de producció europea que relaten històries universals.

f) Selecció EFA 2020 (European Film Academy)

En col·laboració amb l'European Film Academy (EFA), s'integren en aquesta secció pel·lícules que han estat prenominades als European Film Awards 2020.

g) Panorama Andalús · Llargmetratges i curtmetratges

Selecció de llargmetratges i curtmetratges (durada màxima 30 minuts) audiovisuals en la producció dels quals participin empreses andaluses i/o estiguin dirigits per directors andalusos.

  • Premis: Més informació sobre els premis i sobre les quantitats (milers d'euros) que s'atorguen en aquest enllaç.
  • Reglament complet d'inscripció i de selecció de pel·lícules: en aquest enllaç.
  • Més informació: Pots realitzar les teves consultes a: programacion@festivalcinesevilla.eu
  • Data límit: 15 de setembre de 2020.

El Festival de Cine Europeo de Sevilla (SEFF) és un projecte de l'Instituto de la Cultura y las Artes de Sevilla (ICAS) pertanyent a l'Ajuntament de Sevilla i que ha comptat en els últims anys amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

10/9/2020

Més informació