Viktor Kossakovsky felicita el 30è aniversari de MEDIA

La 24a edició del DocsBarcelona, que enguany s’ha celebrat en format híbrid (presencial i en líniadel 18 al 30 de maig de 2021, ha comptat, entre els seus convidats, amb el director rus Viktor Kossakovsky,  per presentar la seva darrera pel·lícula documental, Gunda, una coproducció entre Noruega i els Estats Units, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya hem tingut l'oportunitat d'entrevistar Viktor Kossakovsky, director, muntador, director de fotografia i guionista de la majoria dels seus documentals. Entre la seva filmografia figuren diversos títols amb suport d'Europa Creativa MEDIA. B2A, Business to Audience, us ofereix el que ens va dir.

Des dels següent enllaç podeu veure el vídeo de les impressions sobre el cinema europeu que el director va compartir amb nosaltres, així com la felicitació en rus que Viktor Kossakovsky va dedicar al Programa MEDIA en el seu 30è aniversari

28/5/2021

Aquí podeu veure el vídeo de les impressions sobre el cinema europeu que el director Viktor Kossakovsky va compartir amb nosaltres.

Notícies relacionades:

Anunciada la programació del DocsBarcelona 2021, que inclou 5 títols amb suport MEDIA

Estrena MEDIA: 'Gunda'