Estrena MEDIA: 'The Favourite'

L'estrena MEDIA de la setmana és 'The Favourite', el nou llargmetratge de Yorgos Lanthimos, que ha rebut múltiples premis i nominacions.

El film és una coproducció entre Irlanda, Regne Unit i els EUA i està protagonitzat per Olivia Colman, Rachel Weisz i Emma Stone. 

Sinopsi

Principis del segle XVIII. Anglaterra està en guerra amb els francesos. Una reina debilitada, Anne (Olivia Colman), ocupa el tron i la seva amiga Lady Sarah (Rachel Weisz) governa el país en la seva absència, a causa del seu estat de salut i el seu caràcter inestable. Quan una nova serventa apareix, Abigail (Emma Stone), el seu encant sedueix Sarah. Sarah ajuda Abigail i aquesta veu una oportunitat per tornar a les seves arrels aristocràtiques. Com la política ocupa gran part del temps de Sarah, Abigail comença a acompanyar amb més freqüència la Reina. Desenvoluparan una amistat que Abigail aprofitarà per saciar les seves ambicions.

18/1/2019

'The Favourite' s'estrena al nostre país divendres 18 de gener i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament