Inscripcions obertes per a la formació MEDIA SeriesLab 2021

TorinoFilmLab ha obert la convocatòria de la 5a edició de SeriesLab Europe, un programa anual destinat a desenvolupar projectes de sèries de televisió internacionals innovadors i de perfil alt. La data límit per inscriure-s'hi és l'1 de febrer de 2021

El programa destaca per involucrar tots els principals agents de la producció de sèries de televisió (guionistes, productors/es i canals de tv) i per oferir un estret vincle entre el procés d'escriptura de guió i la indústria de la televisió.

SeriesLab Europe segueix tot el procés de creació d'un concepte de sèrie de televisió. Ofereix suport de tutors i de consultors de guió altament qualificats per a la generació d'idees i l'estructuració del material i arriba fins a una presentació final davant d'una selecció dels principals agents clau del panorama internacional durant un esdeveniment especial organitzat per TorinoFilmLab en conjunt amb un dels principals mercats europeus de sèries de televisió.

El curs s'adreça a guionistes, directors/es i productors/es europeus/ees, amb un projecte de sèrie de televisió de ficció en una etapa inicial de desenvolupament. S'admeten conceptes originals o adaptacions.

Durada: Dos tallers presencials de quatre dies de durada al juny i novembre de 2021, i un taller en línia al setembre de 2021.

Preu: 3.000 euros (+ IVA) per equip (1 o 2 participants).

Materials necessaris per a la inscripció:

Els materials sol·licitats, que s'enviaran tots junts en un PDF, són:

  • LOGLINE (2 línies màxim).
  • CV actualitzat per a cada participant (2 pàgines com a màxim).
  • Presentació del concepte (7.500 caràcters, espais inclosos)
  • Esquema pilot estructurat en bullet points:
    • a) per a format d'1' a 50': 16-25 punts i 7.500 caràcters (espais inclosos).
    • b) per a format de 51' a 59': 35-45 punts i 10.000 caràcters (espais inclosos).
  • Carta d'interès del productor/a (si el projecte té un/a productor/a adjunt/a, aquest document és obligatori).
  • Documents d'enfocament audiovisual (moodboard, etc.), si estan disponibles.

El material s'ha de redactar amb lletra Courier, 12 punts. Els materials enviats han d'estar en anglès o tenir subtítols / traducció en anglès.

Més informació i inscripcions.

2/12/2020

SeriesLab Europe de TorinoFilmLab compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.