Cartoon Digital 2021 es durà a terme en línia

La nova edició del seminari Cartoon Digital de CARTOON es durà a terme en línia del 26 al 28 de maig de 2021. La data límit per inscriure-s'hi és el 7 de maig de 2021.

Cartoon Digital ofereix els últims desenvolupaments en animació digital i en entreteniment per a pantalles connectades. S'hi analitzarà l'evolució de les plataformes i es buscarà la innovació en una indústria en constant canvi.

En aquesta edició, CARTOON oferirà una plataforma digital amb múltiples característiques, incloses diferents possibilitats d'interacció entre participants:

  • Gaudiràs d'un programa complet de sessions que podràs veure a la plataforma durant l'esdeveniment en directe.
  • Podràs veure les sessions en diferit fins a l'11 de juny de 2021.
  • Disposaràs d'espais de Q & A després de cada sessió, en què podràs plantejar preguntes als participants.
  • Tindràs una taula rodona amb experts de l'animació que tractaran el tema: Plataformes, progrés i socis el 2021 i més enllà.
  • Descobriràs la novetat de la seva edició digital: reunions individuals per videoconferència. Basant-se en les teves eleccions realitzades, CARTOON organitzarà trobades online entre participants.
  • Tindràs possibilitat d'enviar missatges privats a altres participants.

En aquesta edició digital, l'organització ha reduït molt considerablement la tarifa de participació a 100 euros (sense incloure l'IVA). La tarifa presencial de l'esdeveniment era de 400 euros.

Crea el teu compte o fes login a MyCartoon. A continuació, entra a ‘My Registrations’ > Cartoon Masters 2021 > Digital.

La convocatòria per inscriure-s'hi obrirà properament, abans de finals de febrer de 2021.

Inicialment, estava previst que Cartoon Digital es dugués a terme de manera presencial a l'illa de Sardenya (Itàlia), però l'evolució de la pandèmia ho ha impedit, i es durà a terme en línia. De tota manera, això no implicarà que la trobada no ajudi a descobrir nous talents de la indústria de l'animació de l'esmentada illa amb els seus projectes i els seus principis (la sostenibilitat i la diversitat s'inclouen en els criteris dels nous esquemes de finançament).

 

 

 

24/2/2021

Cartoon Digital compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.