Cinekid for Professionals obre les seves convocatòries

Cinekid for Professionals, l'esdeveniment destinat a la indústria audiovisual dedicada al públic infantil, es durà a terme del 18 al 22 d'octubre de 2021, en el marc del Cinekid Festival.

Cinekid for Professionals ha obert recentment les convocatòries de Junior Co-production Market, Cinekid Script LAB i de Film, Series & ScreeningClub.

Obres acabades:

El formulari d'inscripció de sèries, llargmetratges i curmetratges acabats per al programa del festival i de Cinekid ScreeningClub es pot trobar aquí.

Data límit (programa del festival): 1 de juliol de 2021.

Data límit (Cinekid ScreeningClub): 14 de setembre de 2021.

Obres en desenvolupament:

El formulari d'inscripció per a projectes de llargmetratges i sèries en desenvolupament al voltant del món es pot trobar en aquest enllaç.

Data límit: 1 de juliol de 2021.

La selecció de resultats s'anunciarà a mitjans d'agost de 2021.

En el marc d'aquest esdeveniment s'atorgaran dos premis importants: l'Eurimages Co-production Development Award (20.000 euros) i el Filmmore Post-production Award (5.000 euros).

El formulari d'inscripció per a projectes de llargmetratge i sèries en desenvolupament (acció real, animació o documental) es pot trobar en aquest enllaç.

Data límit: 1 de juny de 2021.

La selecció de resultats s'anunciarà a principis de juliol de 2021.

Cinekid for Professionals està destinat a la indústria audiovisual dedicada al públic infantil (productors/es, directors/es, representants de canals de televisió i plataformes, distribuïdors/es, fons de finançament, acadèmics, periodistes i/o artistes).

Cinekid for Professionals se celebra durant el Cinekid Festival (un esdeveniment audiovisual líder i global per als més petits amb assistència de prop de 500 professionals del cinema, la televisió, el cross-media, les arts digitals i l'alfabetització cinematogràfica).

26/3/2021

Cinekid for Professionals compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.