Debat en directe amb els directors dels films nominats al Lux Audience Award 2021

El proper divendres 14 de maig a les 17:00h es durà a terme, en el marc de la Lux Audience Week, un debat en directe amb els directors de les pel·lícules nominades al Lux Audience Award 2021

La sessió acollirà Thomas Vinterberg (director d''Another Round'), Alexander Nanau (director de 'Collective') i Bartosz Bielenia (actor principal de 'Corpus Christi'). El debat serà moderat per Domenico La Porta (editor en cap de Cineuropa.org) i el públic podrà fer preguntes en directe.

L'esdeveniment es podrà seguir en directe des d'aquí

Més informació

Un any més, les tres pel·lícules nominades mostren la diversitat del cinema europeu. Entre les produccions finalistes hi ha un documental romanès-luxemburguès sobre el periodisme d’investigació i la corrupció al sector sanitari a Romania, Collective, d’Alexander Nanau; un drama polonès-francès que tracta la religió i les dinàmiques de poder, Corpus Christi, dirigida per Jan Komasa; i una comèdia dramàtica danesa-sueca-neerlandesa, Otra ronda, de Thomas Vinterberg, sobre un grup de professors que experimenten amb l’alcohol per intentar millorar les seves vides.

El premi LUX, que s’atorga des de 2007, es decidirà enguany per primera vegada conjuntament entre la ciutadania europea i els diputats al Parlament Europeu, que es repartiran la puntuació al 50%. El públic pot valorar fins al 23 de maig les tres pel·lícules a la pàgina web del premi, luxaward.eu, puntuant entre una i cinc estrelles.

La pel·lícula guanyadora serà anunciada pel president del Parlament Europeu, David Sassoli, en sessió plenària el 9 de juny, en presència dels directors dels tres films. A més de ser promogut pel Parlament Europeu, el llargmetratge vencedor serà adaptat per a persones amb problemes visuals i auditius.

12/5/2021

El debat en directe amb els directors de les pel·lícules nominades al Lux Audience Award 2021 es durà a terme el proper divendres 14 de maig a les 17:00h.

Notícies relacionades:

El Parlament Europeu anuncia els 3 films finalistes del Premi Lux de Cinema

Els Lux Film Days arriben a la Filmoteca de Catalunya

Lux Audience Week