EAVE obre la convocatòria del taller Ties That Bind per a coproduccions entre Europa i Àsia

La 15a edició del taller Ties That Bind (Asia - Europe Co-Production Workshop) d'EAVE - European Audiovisual Entrepreneurs, amb la col·laboració de TAICAA - Taiwan Creative Content Agency, té oberta la convocatòria fins al 25 d'agost de 2023

Ties That Bind és un programa de formació per a les coproduccions entre Europa i Àsia. Els i les participants treballaran amb professionals de primer nivell de la indústria dels dos continents. Les sessions se centraran en el desenvolupament de guions, en les coproduccions entre Àsia i Europa, en finançament públic i privat a les dues regions, en pitching, en màrqueting i en distribució. Durant Focus Àsia, a Údine, es reuniran amb destacats agents de vendes internacionals, finançadors i possibles coproductors asiàtics i europeus.

Ties That Bind està destinat a productors/es europeus/es i asiàtics/ques centrats en el desenvolupament de projectes. L'organització selecciona cada any cinc productors/es europeus/es i cinc productors asiàtics/ques. A més de llargmetratges de ficció, el programa és obert a sèries de televisió oa pel·lícules d'animació en desenvolupament. També s'encoratja a la participació dels directors al curs.

Dates del calendari:

  • Workshop 1: Del 5 al 9 de novembre de 2023 a Taipei (Taiwan) en un marc col·laboratiu amb TCCF - Taiwan Creative Content Fest.
  • Workshop 2: Del 28 d'abril al 2 de maig del 2024 a Údine (Itàlia) en un marc col·laboratiu amb Udine Far East Film Festival i amb Focus Àsia.

Quotes de participació:

  • Participants amb un projecte en desenvolupament: 600 euros.

Els i les participants que se centrin en el desenvolupament de projectes tindran la possibilitat d'assistir al taller amb el director del projecte. En aquest cas, la quota de participació per als directors és de 200 euros i inclou les despeses de matrícula i manutenció durant l'estada al taller.

  • Participants centrats en el desenvolupament d'una carrera: 400 euros.

La tarifa inclou les despeses de matrícula, allotjament i manutenció durant l'estada al taller.

Entre els casos d'èxit amb treball realitzat a Ties That Bind trobem els darrers anys: 'Tiger Stripes', d'Amanda Nell Eu (Setmana de la Crítica de 2023); 'Mammàlia', de Sebastian Mihailescu (Berlinale Forum de 2023); 'Leonor will never die', de Martika Escobar (World Cinema Dramatic Special Jury Award: Innovative Spirit al Festival de Sundance de 2022); 'Autobiography', de Makbul Mubarak (FIPRESCI Award a millor pel·lícula al Venice Horizons de 2022); 'To the North', de Mihai Mincan (Venice Horizons de 2022); 'Arnold is a Model Student', de Sorayos Prapapan (Filmmakers of the Present Locarno de 2022); 'Moneyboys', de C.B. Yi (Un Certain Regard, Cannes de 2021); 'Holy Emy', d'Araceli Lemos (Premi Menció Especial a Locarno el 2021); 'Whether the weather is fine', de Carlo Francisco Manatad (Premi del Jurat Jove a Locarno el 2021); 'The Seen And', de Kamila Andini (Gran Premi del Jurat de Generation 14plus a la Berlinale de 2018); 'A Yellow Bird', de K. Rajagopal (Setmana de la Crítica de 2016).

Data límit: 25 d'agost del 2023.

Ties That Bind és organitzat per EAVE – European Audiovisual Entrepreneurs amb la col·laboració de Friuli Venezia Giulia Audiovisual Fund, Udine Far East Film Festival i TAICCA. Aquest programa compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Més informació: Contacta amb Alessandra Pastore (coordinadora de Ties That Bind) a l'e-mail: tiesthatbind@eave.org

Inscripcions.

26/7/2023

Ties That Bind compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.