Emerging Producers 2022 obre inscripcions

La 10a edició del programa Emerging Producers, que es durà a terme del 25 al 29 d'octubre de 2021 en el marc del Ji.Hlava International Documentary Film Festival i durant quatre dies en un taller coincidint amb la Berlinale de febrer de 2022, ha obert les inscripcions. La data límit per inscriure-s'hi és el 31 de març de 2021.

El programa té com a principal objectiu identificar nous talents i connectar els productors europeus amb altres professionals cinematogràfics del sector del documental.

Emerging Producers reuneix cada any talentosos i professionals productors europeus de documental. Aquesta iniciativa proporciona als participants un fàcil accés a la informació en el camp de la indústria audiovisual. També els atorga una orientació més profunda i àmplia de mercat cinematogràfic, mentre els ajuda a establir contactes amb productors d'altres països, tot augmentant així el potencial de futurs projectes de coproducció europea.

Criteris de selecció:

  • Ser un/a productor/a amb diversos anys d'experiència en el teu mercat local (p.ex. no un/a estudiant o un/a recent graduat/da) amb capacitat per al teu futur creixement professional i amb ambició de ser actiu/va en el mercat europeu.
  • Tenir almenys un llargmetratge o un documental realitzat que hagi tingut distribució en cinema i que hagi tingut projeccions en festivals. L'organització prefereix documentals, però la ficció o les pel·lícules de gèneres híbrids són també una opció.
  • No aplicar amb un projecte, ja que el programa no està orientat a projectes concrets. En aquest cas, es tracta més de professionals que busquen el seu creixement professional.
  • Tenir experiència prèvia en altres tallers és considerat com un avantatge.
  • Espanya és considerat elegible en participants.

Cada any, Emerging Producers selecciona 18 productors. Aquest any la selecció final serà anunciada el mes de juliol de 2021.

Idioma: Anglès sense traductor.

Data límit: 31 de març de 2021.

Quota de participació: 1.400 euros (inclou allotjament, pauses de cafè i tots els àpats durant les sessions a Jihlava, República Txeca i a Berlín, Alemanya).

Més informacióformulari de sol·licitud.

Contacte: Jarmila Outratová (jarmila@ji-hlava.cz)

17/2/2021

Emerging Producers compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.