European Film Promotion presenta el programa de Home of Acting Talent

European Film Promotion ha presentat el programa de Home of Acting Talent, que es durà a terme en línia, del 23 al 25 de febrer de 2021, en el marc de les activitats de European Shooting Stars.

Home of Acting Talent serà un programa digital de tres dies, que inclourà activitats de promoció i de networking, així com xerrades que tractaran els diferents aspectes del càsting en pel·lícules i ficcions

El calendari complet d'activitats és el següent:

  • Dimarts, 23 de febrer de 2021. Destinat en exclusiva als European Shooting Stars.

11.00h a 12.00h - Benvinguda (introducció als actors i actrius seleccionats i als socis de l'esdeveniment).

17.00h a 18.00hConversa entre els actors i actrius seleccionats i els membres del jurat. 

18.00h – Shooting Stars Hangout (per als actors i actrius seleccionats).

  • Dimecres, 24 de febrer de 2021. Destinat a premsa, indústria i públic. 

11.00h – Kick Off ShowPresentació oficial dels actors i actrius a càrrec d'European Film Promotion i Variety. Moderada per Edith Bowman.

Convidats especials: Mariette Rissenbeek (Berlinale), Steven Gaydos (Variety) i actors i actrius Shooting Star d'altres edicions, com Pilou Asbaek (GAME OF THRONES) i Mathilda de Angelis (THE UNDOING).

12.30hEntrevistes.

17.00h a 18.00hXerrada: Igualtat en Càstings. Es podrà veure des del següent enllaç.

La igualtat en l'entreteniment és un objectiu urgent i el desig de veure finalment resultats creix en la indústria. Quin és el camí més efectiu per perseguir aquest objectiu -especialment a Europa-? El càsting és un bon punt de partida i s'ha reunit per a l'ocasió un grup de diferents professionals: Aleta Chappelle (veterana directora de càsting de Nova York), Olgu Caglar (agent d'actors amb seu a Londres, Berlín i Istanbul) i Cassandra Han (directora de càsting nord-americana resident a Europa i membre del jurat de European Shooting Stars 2021).

European Film Promotion encoratja a la participació activa de l'audiència en aquest pànel i encara que no es pot esperar resoldre aquest tema tan complex en una hora, l'objectiu és iniciar un diàleg constructiu sobre aquest canvi sistèmic. Moderarà l'esdeveniment Imran Khan, cap de desenvolupament a Big Window Production (Berlín).

20.30h a 10.30hSocial Hub Industry (punt de trobada per a la indústria, amb invitació).

  • Dijous 25 de febrer de 2021. Actors Industry Network en col·laboració amb ICDNCSA i Spotlight. Els actors i les actrius coneixen la indústria. 

10.00h a 12.30h – Speed Dating (els European Shooting Stars coneixen directors de càsting europeus en sessions virtuals en grup).

15.00h a 16.30hOne-on-One Meetings (reunion individuals per als European Shooting Stars, els productors, els directors de càsting i els agents dels talents). 

17.00h a 18.00hXerrada: L'art del càsting. Es podrà veure des del següent enllaç.

Què és el que porta al càsting a aquest següent nivell, en el qual la sinergia entre els actors defineix realment el projecte i l'ajuda a transcendir? Dues icòniques directores de càsting la signatura individual de les quals és sempre reconeixible (Avy Kaufman i Kelly Valentine Hendry) parlaran dels processos de càsting dels seus projectes recents: Ma Rainey's Black Bottom i Bridgerton, respectivament. Moderarà l'esdeveniment l'agent de talents Caprice Crawford.

18.00h a 20.00h – Speed Dating 2 (els European Shooting Stars coneixen directors de càsting de l'altre costat de l'oceà en sessions virtuals en grup).

20.30h a 22.30h – Social Hub Acting (punt de trobada per als directors de càsting, els agents de talents, els European Shooting Stars i els actors i actrius seleccionats en altres edicions. Amb invitació). 

Aquest programa online continuarà el dijous 4 de març de 2021 de 14h a 15h en cooperació amb el Berlinale Coproduction Market. Serà amb la xerrada: Everything you always wanted to know about Casting (and never dared to ask) (Tot el que sempre vas voler saber sobre càsting i mai no et vas atrevir a preguntar). 

Quin és el millor camí per ajuntar al teu repartiment de somni? Com podem optimitzar la relació de col·laboració entre el director, el productor i el director de càsting? Necessitem realment un actor rendible perquè els nostres projectes s'enlairin? Sí és així, com s'ho fan els directors de càsting per aconseguir un actor? Quan has de signar un contracte amb el sindicat SAG-AFTRA?

Un pànel de directors de càsting internacionals compost per Timka GrinLuci LennoxNicci ToppingGary Broughton (Spotlight ) intentarà contestar aquestes i moltes altres qüestions en una sessió orientada a donar als productors i als directors solucions del món real a totes les incògnites en el món del càsting. Moderarà l'esdeveniment Imran Khan, cap de desenvolupament a Big Window Production (Berlín).

Finalment, al juny de 2021 (data exacta pendent de confirmació) se celebrarà la cerimònia oficial de premis de European Shooting Stars 2021, en el marc dels esdeveniments d'estiu de l'excepcional Berlinale d'enguany.

Més informació

19/2/2021

European Film Promotion i European Shooting Stars 2021 compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Notícia relacionada: Anunciats els European Shooting Stars 2021, que es duran a terme en format digital