#EuropeCalls Europe Creativa – Desenvolupament d’Audiències i Impacte Social

Obertes les inscripcions per a la propera sessió #EuropeCalls – Desenvolupament d’audiències i Impacte social, que se celebrarà el proper divendres 22 de gener de 2016, de 9:45h a 12:45h, a la sala d’actes de l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7. BCN). Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç

L’objectiu de la sessió és d’una banda, orientar el sector cultural i creatiu català sobre els objectius de la Comissió Europea envers el desenvolupament d’audiències, tot analitzant la convocatòria d’Europa Creativa MEDIA de suport al Desenvolupament d’audiències; i de l’altra, aclarir què s’entén per impacte social en un projecte europeu, com es mesura i valora, i proporcionar consells per millorar-lo. La idea és oferir eines pràctiques als operadors culturals que o bé estan en el procés d’elaboració d’un projecte, o bé estan en el procés d’implementació d’un projecte d’abast europeu.

La jornada s’adreça a empreses, entitats, institucions i organitzacions públiques i privades del sector cultural i creatiu on els seus projectes –susceptibles de ser presentats a Europa Creativa- tinguin entre d’altres objectius el desenvolupament, la millora, l’anàlisi, l’educació, l’augment o la fidelització de les seves audiències.

 

Programa:

09.45h  - 10.00h Registre inscrits

10.00h - 10.15h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h - 11.00h Guia per desenvolupar l’impacte social dels projectes europeus. Què s’entén per impacte social en els projectes europeus? Com es mesura i valora? Com es pot millorar? A càrrec de Josep Ramón Flecha, Departament de teoria sociològica, filosofia del dret i metodologia de les ciències socials.

11.00h – 11.15h Precs i preguntes

11.15h - 11.45h Presentació de la línia de suport al Desenvolupament d’Audiències d’Europa Creativa MEDIA, a càrrec d’Àlex Navarro,  coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.45 -12.15h Estudi de cas a càrrec de Laia Colell , de l’entitat A Bao a Qu, amb el projecte Moving Cinema, beneficiari en les dues darreres convocatòries de suport al Desenvolupament d’Audiències.

12.15h - 12.30h Precs i preguntes

12.30h – 12.45h Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

11/1/2016

L'#EuroCalls Europa Creativa - Desenvolupament d'Audiències i Impacte Social tindrà lloc divendres 22 de gener de 2016, de 9:45h a 12:45h, a la sala d'actes de l'Arts Santa Mònica.

Inscripcions a través d'aquest enllaç.