Formació d'European VoD Meetings 2021 a l'Atlàntida Mallorca Film Fest

La tercera edició d'European VoD Meetings, formació professional d'EuroVOD adreçada especialment a professionals del sector del VoD, que enguanya es durà a terme en tres formats, inclourà un taller residencial a Mallorca, en el marc de l'Atlàntida Mallorca Film Fest. La data límit per inscriure-s'hi és el 31 de maig

Els tres formats de la tercera edició d'European VoD Meetings són:

  • Online (en desenvolupament): Destinat a professionals de perfil junior o intermedi del sector del VoD (Video on Demand). Accessible arreu del món a través d'una plataforma àmplia de formació en línia.
  • Residencial: 28, 29 i 30 de juliol de 2021 a Palma de Mallorca. Destinat a professionals executius del VoD. Accés mitjançant sol·licitud i posterior selecció.
  • Esdeveniment de mercat híbrid: la tercera edició de VoD Market Day es durà a terme a l'Hotel Excelsior de Venècia (Itàlia) entre el 5 i 6 de setembre de 2021 amb invitació.

Formació residencial:

La formació residencial es durà a terme a Palma de Mallorca del 28 al 30 de juliol, en col·laboració i durant l'Atlàntida Mallorca Film Fest, que se celebrarà del 26 de juliol a l'1 d'agost de 2021.

El curs s'adreça a 35 professionals europeus i cinc no europeus que siguin representants de plataformes VoD i/o de parts interessades.

Data límit: 31 de maig de 2021.

La selecció es realitzarà de manera progressiva basada en l'ordre d'arribada. Les convencions han d'estar signades i les tarifes de participació abonades abans del 18 de juny de 2021 (per tal de confirmar l'assistència a aquest programa).

Quota: 600 euros (per tres dies de formació residencial).

En el preu s'inclouen la matrícula, els materials de formació, les dietes (dinars i sopars), els còctels, els esdeveniments de networking i els trasllats grupals des de/a l'aeroport. A més, tindràs accés a les projeccions de l'Atlàntida Mallorca Film Fest.

El viatge (anada/tornada) a Palma, l'allotjament i el transport local a l'illa no estan inclosos. No obstant això, l'organització d'aquesta formació ofereix assistència per trobar allotjament i condicions avantatjoses amb preus més baixos en certs hotels seleccionats.

Beques: Un nombre limitat de beques està disponible gràcies a el suport d'Europa Creativa MEDIA. Es donarà prioritat a les sol·licituds procedents de participants de països de baixa capacitat de producció audiovisual, així com a les start-ups o empreses que demostrin tenir dificultats financeres. Les beques d'EuroVOD es poden atorgar als seus membres com un descompte en la quota de formació.

Per ampliar informació, contacteu amb Silvia Cibien (coordinadora de formació): +33 660 111178

Més informacióinscripcions.

12/5/2021

European VoD Meetings és una iniciativa d'EuroVOD amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.