Jornada professional D’A sobre Nous Públics

El proper dimarts 26 d’abril de 2016 tindrà lloc la 2ª jornada professional organitzada pel D’A - Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, amb el suport d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i amb la col·laboració de la Fundació SGAE, el Servei de Desenvolupament Empresarial i l’Àrea de Públics de l’ICEC.

La jornada, que aquest any pretén incidir en la qüestió dels Nous Públics, se celebrarà a la seu de la Fundació SGAE (Passeig Colom, 6), el proper dimarts 26 d’abril, de 9h a 19:30h. Les inscripcions són obertes fins el 22 d’abril o abans, en cas que s’esgotin les places disponibles.

La jornada professional Nous Públics té com a objectiu ser un punt de trobada professional entre els diferents agents del sector audiovisual i cultural per debatre i treballar sobre el nou paper del públic en la creació, promoció i consum de contingut audiovisual, així com extreure una visió de les diferents maneres d’arribar a les noves audiències, com generar-les i com analitzar les oportunitats i els riscos que el nou paradigma ofereix.

Consulteu el dossier i programa de la jornada a través d’aquest enllaç.

La sessió es desenvoluparà en català, castellà i anglès i disposarà d’un servei de traducció simultània.

La jornada serà gratuïta, és obligatòria la inscripció i confirmació d’assistència i comptarà amb un servei de dinar informal, prèvia inscripció i pagament.

INSCRIPCIONS

Atenció, s'han esgotat les inscripcions per a la Jornada Professional - Nous Públics. S'obre una llista d'espera i en el cas que s'alliberin noves places us informarem degudament. Per entrar en la llista d'espera, escriviu un mail a europacreativamedia@gencat.cat.

11/4/2016

La jornada professional Nous Públics tindrà lloc el proper dimarts 26 d'abril de 9h a 19:30h a la seu de la Fundació SGAE (Passeig Colom, 6).

Aquesta és una iniciativa del D'A - Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, amb el suport d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i el suport del Servei de Desenvolupament Empresarial i l'Àrea de Públics de l'ICEC.

Més informació.