L'Agora Docs Market 2023 obre el període d'inscripció de projectes documentals

L'Agora Doc Market, que es durà a terme del 3 de març al 30 d'abril de 2023 en el marc del Thessaloniki Documentary Film Festival, té obert el període d'inscripció de projectes documentals fins al 20 de febrer de 2023

L'Agora Doc Market, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, s'ha consolidat com un lloc on els cineastes d'arreu del món es reuneixen amb representants de canals de televisió o distribuïdors amb l'objectiu de promocionar i vendre els seus documentals.

La finalitat principal del mercat és connectar els productors de cinema amb el poderós mitjà de la televisió i, per tant, vendre els drets dels documentals a la petita pantalla.

Ajudar a trobar distribuïdors per a l'estrena a sales de cinema i donar oportunitat al descobriment en altres festivals són altres de les seves funcions. Naturalment, com que està establert a Grècia, destaca el compromís d'aquest mercat amb la seva pròpia indústria documental.

Cada any, aquesta experiència acull més de 400 pel·lícules documentals i convida més de 300 professionals de la indústria, així com compradors, per promocionar o comprar documentals. A més, també és totalment digital gràcies als espais que operen a través de Cinando.

Els documentals de l'Agora Doc Market poden optar a romandre en línia per més temps, gràcies a les acreditacions de convidats creades per donar als films més oportunitats de ser vistos.

Per a les pel·lícules que no estiguin a la selecció oficial del Thessaloniki Documentary Film Festival s'apliquen tarifes d'inscripció de 15 euros per pel·lícula documental.

Data límit: 20 de febrer de 2023.

Formulari de sol·licitud.

Contacte per a més informació: agora@filmfestival.gr

24/1/2023

L'Agora Doc Market compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Més informació i inscripcions