L'EACEA (Agència Executiva en l'àmbit Educatiu, Audiovisual i Cultural) llança un nou web

L'EACEA (Agència Executiva en l'àmbit Educactiu, Audiovisual i Cultural) ha llançat la seva nova pàgina web durant aquest mes de febrer

La recentment estrenada versió del seu portal inclourà informació sobre els programes europeus que gestiona per al període 2021-2027, entre els quals s'inclou el Subprograma MEDIA d'Europa Creativa.

La pàgina web conté també informació sobre les activitats i els antecedents legals, sobre els programes anteriors, així com sobre els espais de beneficiaris relacionats amb els projectes en curs de 2014-2020. Es tracta d'un nou recurs útil per a qualsevol persona interessada en l'EACEA.

Si bé s'ha reduït el portal per centrar-se en les prioritats del període de finançament 2021-2027, no s'ha perdut cap informació de la pàgina web anterior. De fet, encara es pot accedir als arxius des d'aquest enllaç.

Per facilitar la cerca d'oportunitats de finançament, les convocatòries ja no es publiquen al web de l'EACEA. A partir d'ara, totes les convocatòries futures es publicaran al Funding & Tender Opportunities Portal (F&TP) de la Comissió Europea.

Cal tenir en compte que actualment encara no s'han publicat convocatòries per al nou període, però properament es publicaran les oportunitats de finançament.

Un cop es publiquin, també podreu trobar la informació relativa a les noves convocatòries MEDIA al nostre web