'MEDIA al Maldà' us convida a la projecció del film amb suport MEDIA 'Cerdita'

El proper dijous 24 de novembre, des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i en el marc del cicle 'MEDIA al Maldà', us convidem a la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA Cerdita, de Carlota Pereda, al Cinema Maldà de Barcelona.

El cicle 'MEDIA al Maldà' convida el públic, gràcies al suport d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya, l'últim dijous de cada mes, a la projecció d’una pel·lícula europea amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà de Barcelona, que forma part de la xarxa de sales de cinemes Europa Cinemas, que compta també amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

La propera sessió es durà a terme el proper dijous 24 de novembre a les 20.30h, amb la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA Cerdita, òpera prima de Carlota Pereda.

Comptarem amb la presència de la distribuïdora de la pel·lícula, Filmax, que presentarà el film abans de la projecció.

Produïda per Morena Films en coproducció amb Backup Studio i Cerdita AIE en associació amb La Banque Postale i Indéfilms, Cerdita compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Contingut Single Project, i també el suport d'Eurimages

Després d'enlluernar a festivals com SundanceFantastic Fest i San Sebastián, la pel·lícula va guanyar el Premi Méliès d'Or, que atorga anualment la Federació Internacional de Festivals de Méliès, en un acte que es va dur a terme al Festival de Cinema de Sitges.

Basada en el curt homònim premiat amb un Goya el 2018, la pel·lícula, protagonitzada per Laura Galán, és un thriller ambientat en un poble extremeny durant l'època estiuenca que combina venjança i drama al voltant d'una adolescent amb problemes de sobrepès que pateix bullying per part de les altres noies del poble.

Sinopsi

Per a Sara l'estiu només vol dir haver de suportar les contínues burles de les altres noies del seu petit poble. Però tot s'acabarà quan un desconegut arriba al poble i segresta les seves assetjadores. La Sara sap més del que diu i haurà de decidir entre parlar i salvar les noies o no dir res per protegir l'estrany home que l'ha salvat de les mofes.

L'objectiu del cicle 'MEDIA al Maldà' és promoure el cinema europeu i de qualitat entre l’audiència i difondre la labor del Programa Europa Creativa MEDIA pel que fa al suport de l’audiovisual europeu

La iniciativa pretén contribuir a la promoció, la circulació i la visibilitat de les pel·lícules europees, tot fomentant també el desenvolupament del públic, per tal que descobreixi i valori el cinema independent europeu en pantalla gran i fora de les plataformes.

L’activitat pretén també reforçar i promocionar la gran tasca social i cultural que duu a terme el Cinema Maldà, al cor de Barcelona, i l’únic que perdura al barri de Ciutat Vella. El Maldà, que va celebrar el 75è aniversari el 2021, és un cinema ‘diferent’, que conserva l'essència d'aquells entranyables cinemes de barri, i que lluita cada dia amb propostes creatives i innovadores per convocar el públic a les sales i crear comunitat. Un cinema que defuig de les estrenes més comercials i aposta per una programació de qualitat.

16/11/2022

Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya us convida* a la projecció del film amb suport MEDIA 'Cerdita', de Carlota Pereda, al Cinema Maldà

Dijous 24 de novembre de 2022, 20.30h

Cinema Maldà (Carrer del Pi, 5. Barcelona)

*Entrada lliure fins a completar aforament