Newen Studios llança el primer concurs de pitch virtual

Newen Studios ha llançat el seu primer concurs de pitch al metavers: Meta Pitch Contest.

Newen Meta Sky és la primera experiència immersiva per crear, finançar o distribuir programes. Llançat durant el passat Festival de Cannes el maig del 2022, és un mercat virtual dedicat a creadors i productors europeus. Aquest Metavers és un espai virtual compost per diverses habitacions per al treball i la creació, localitzat en un Zeppelin virtual.

Dates:

Aquest programa ha llançat el seu primer concurs de presentació format pitching al Metavers perquè els participants aconsegueixin suport per desenvolupar els seus projectes. Consta de tres fases:

  • Selecció de projectes (data límit: 20 de febrer de 2023).
  • Pitch a Newen Meta Sky (7 de març de 2023).
  • Pitch final (21 de març de 2023) com a part de Sèries Mania.

Meta Pitch Contest:

Registra't en aquest enllaç per enviar el pitch del teu programa original, 20 persones seran les seleccionades per presentar el seu projecte davant d'un jurat professional de Newen Meta Sky. Al final de la primera ronda, hi haurà tres finalistes que tindran l'oportunitat de viatjar a Lille (França) per anar a Sèries Mania, on presentaran el projecte a l'escenari. El guanyador comptarà amb el suport de l'equip de Newen Studios per desenvolupar el seu projecte.

Quota de participació: És gratuït. Obert a totes les persones majors d'edat residents a països participants al programa Europa Creativa MEDIA.

Data límit: 20 de febrer de 2023.

Més informació i inscripcions.

1/2/2023

Newen Studios compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la convocatòria d'Innovative Tools and Business Models.