Noves dates per a Series Mania 2021!

El festival i el fòrum professional Series Mania ha confirmat que l'edició d'enguany es durà a terme finalment del 30 d'agost a l'1 de setembre de 2021.

Aquest canvi implica també una nova data límit (10 de maig de 2021) per a la convocatòria de Series Mania Forum Co-Pro Pitching Sessions. Recordem que hi pot participar qualsevol productor/a amb un projecte de sèrie de ficció que estigui buscant finançament o socis de coproducció. A més, no hi ha quota per presentació del projecte. 

Cada any, Series Mania Forum selecciona 15 projectes de sèries que busquen finançament internacional. A continuació, són presentats pels seus creadors i productors davant d'una audiència de personalitats clau en la presa de decisions de la indústria (des de companyies líders de producció, a canals de televisió o plataformes).

Més informació i inscripcions.

16/2/2021

Més informació

Series Mania Festival se celebrarà a Lille Hauts-de-France, del 26 d'agost al 2 de setembre, amb el Series Mania Forum del 30 d'agost a l'1 de setembre, a Lille Grand Palais.

Series Mania Digital, la plataforma en línia que es va llançar inicialment el març de l'any passat, complementarà l'esdeveniment en directe, especialment per a aquells que encara no puguin viatjar.