Participa a la sessió de Pitching per a la convocatòria 'Creative Innovation Lab' 2023

Les oficines d'Europa Creativa de 17 països, juntament amb l'Agència Executiva EACEA, organitzen una sessió de pitching europea per trobar socis per a projectes que vulguin presentar-se a la convocatòria Europa Creativa Cross-Sectoral Creative Innovation Lab (CREA-CROSS-2023-INNOVLAB), el termini de la qual és el 20 d'abril de 2023.   

La sessió es durà a terme en línia el dijous 2 de març de 2023, de 10:30h a 12:30h, sota el títol 'Pitch Your Innovation!'. 

Hi ha la possibilitat de presentar-s'hi amb projecte, o de registrar-s'hi per participar-hi com a públic i, potser, esdevenir soci d'algun dels projectes presentats. 

Els projectes que es presentaran poden estar orientats a:

  • Drets de gestió i monetització
  • Recol·lecció i anàlisi de dades, amb un èmfasi particular en la predicció per a la creació de continguts i el desenvolupament d'audiències.
  • Eines de negoci que explorin nous modes de producció, finançament, distribució o promoció a través de les noves tecnologies
  • Millorar el coneixement, les habilitats i l'ús de les noves tecnologies per part dels professionals del sector audiovisual i la resta de sectors culturals i creatius
  • Millorar la sostenibilitat de la cadena valor dels sectors culturals i creatius i promoure la innovació intersectorial en tot allò relatiu a sostenibilitat, inclusió i benestar.

Cada presentació durarà 5 minuts com a màxim i es desenvoluparà un torn de preguntes després a sales de reunió virtuals amb professionals de la indústria i potencials socis.

Com a part del programa de l'activitat, també es presentaran casos pràctics beneficiaris de les edicions anteriors d'aquesta convocatòria (pendent de confirmació).

Terminis per a la inscripció:

Si vols entrar a la selecció de projectes per participar com a pitcher, pots inscriure't fins al dijous 16 de febrer a les 18:00h, des de l'enllaç següent.

Pots inscriure't com a públic fins al dimecres 1 de març des de l'enllaç següent.

 

7/2/2023

La sessió 'Pitch Your Innovation!' es durà a terme en anglès el 2 març de 2023, de 10:30h a 12:30h, en línia.

Inscripció de projectes fins al 16 de febrer de 2023 a les 18h.  

També podeu registrar-vos a la sessió com a públic fins a l'1 de març de 2023.