Participeu a l’IDFAcademy 2023, el programa intensiu de formació del festival de cinema documental d’Amsterdam

IDFAcademy és un programa intensiu de formació per a cineastes i productors/es emergents dedicats al documental. Es durà a terme del 9 al 12 de novembre de 2023 a Amsterdam (Països Baixos), durant la celebració d'IDFA - International Documentary Filmfestival Amsterdam 2023. La data límit per inscriure-s'hi és l'1 d'agost. 

IDFAcademy proporciona l'oportunitat de conèixer un ampli espectre de professionals del documental que estan oberts a compartir el coneixement de la indústria.

Programa:

Durant aquest programa intensiu de formació de quatre dies, els participants fomentaran el desenvolupament professional i creatiu a llarg termini. Es prepara una nova generació de cineastes i productors per triomfar al mercat internacional del documental mitjançant l'intercanvi entre professionals establerts, instituts i cineastes (directors/es i productors/es) del futur.

Inclou una combinació de taules rodones, sessions grupals i casos d'estudi, per aprendre sobre el mercat internacional del documental i sobre les seves tendències actuals. A IDFAcademy s'ajuda en tot moment els participants a desenvolupar una àmplia visió del sector. Diàriament s'hi celebraran esdeveniments socials per fomentar noves col·laboracions i augmentar la xarxa de contactes dels participants.

Participants:

IDFAcademy està obert a 100 directors/es i productors/es que estiguin realitzant la seva primera o segona pel·lícula documental. Tots ells han demostrat el seu talent a escala nacional i desitgen ampliar la seva carrera internacionalment (encara que el programa no es basi en projectes, es recomana als participants que tinguin un documental o una pel·lícula acabada d'acabar). No és obert per a estudiants.

Informació pràctica:

IDFAcademy es durà a terme del 9 al 12 de novembre de 2023 a Amsterdam (Països Baixos), durant la celebració d'IDFA 2023.

Data límit: 1 d'agost del 2023.

La selecció de participants serà comunicada a principis doctubre de 2023.

La tarifa de participació a IDFAcademy és de 200 euros (exc. 9% IVA).

Més informació sobre el programa i inscripció via registre a 'MyIDFA' en aquest enllaç.

6/7/2023

IDFAcademy during IDFA compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.